ندای لرستان
تردد مسافران از مسیر دریایی کیش به چارک طبق برنامه ادامه دارد
جمعه 23 خرداد 1404 - 20:34:25
ندای لرستان - در حالی که پروازهای فرودگاه کیش به‌طور موقت لغو شده‌اند، حمل‌ونقل دریایی جزیره به مقصد بندر چارک طبق روال در حال انجام است.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش، با توجه به لغو موقت پروازها از جزیره، مسیر دریایی کیش به بندر چارک بدون اختلال فعال است و مسافران می‌توانند با انجام رزرو آنلاین، نسبت به تهیه بلیت اقدام کرده و از این مسیر برای خروج از جزیره استفاده کنند.
بر اساس اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، تردد شناورها در این مسیر طبق برنامه ادامه دارد و مسافرانی که قصد ترک جزیره را دارند، می‌توانند از طریق سایت http://ticket.kishports.com
اقدام به خرید بلیط نمایند. اطلاعات مربوط به زمان حرکت و تهیه بلیت از طریق این سامانه‌ رسمی قابل دریافت است.
همچنین تأکید می‌شود که اقامت گردشگران در هتل‌های کیش تا زمان برقراری مجدد پروازها فراهم بوده و هماهنگی‌های لازم در این زمینه انجام شده است. از میهمانان محترم درخواست می‌شود برای جلوگیری از ازدحام، از مراجعه مستقیم به فرودگاه خودداری کرده و اخبار بعدی را تنها از مراجع رسمی پیگیری کنند.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1032761/تردد-مسافران-از-مسیر-دریایی-کیش-به-چارک-طبق-برنامه-ادامه-دارد
بستن   چاپ