ندای لرستان
دو هزار هکتار به محدوده شهرهای لرستان الحاق شد
چهارشنبه 21 خرداد 1404 - 09:54:11
ندای لرستان - ایرنا / مدیرکل پیشین راه و شهرسازی لرستان گفت: 2 هزار هکتار زمین طی 2 سال گذشته به محدوده شهرهای استان الحاق و 20 نقطه برای شهرک‌سازی شناسایی شده است.
بهزاد شاکرمی، مدیرکل پیشین راه و شهرسازی لرستان در جلسه شورای اداری و آیین معارفه معاونت جدید هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیرکل جدید راه و شهرسازی لرستان افزود: از زمان آغاز فعالیت در خرداد 1402 حتی یک پروژه فعال در حوزه راه و مسکن استان وجود نداشت اما امروز هیچ پروژه غیرفعالی در این بخش نداریم و همه طرح‌ها با قدرت در حال اجرا هستند.
بازار
وی اظهار داشت: در حال حاضر 11 هزار و 690 واحد مسکونی در سطح لرستان در حال ساخت است و تمامی آن‌ها فعال می باشند.
وی با تاکید بر تحول چشمگیر در حوزه شهرسازی گفت: در 2 سال گذشته 20 نقطه برای ایجاد شهرک در لرستان شناسایی و چهار شهرک وارد فاز تصویب شده‌اند که شهرک 500 هکتاری فرزندان بروجرد نیز مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را دریافت کرده است.
به گفته شاکرمی در بخش راه نیز طی 2 سال گذشته 42 کیلومتر جاده چهار خطه افتتاح شده در حالیکه هفت سال قبل از آن، میانگین ساخت سالانه 6 کیلومتر بوده است، همچنین 10 تقاطع و پل بزرگ افتتاح شده و 10 تقاطع دیگر با پیشرفت 75 درصدی در حال تکمیل هستند.
مدیرکل جدید راه و شهرسازی لرستان نیز با اشاره به سنگینی وظایف این حوزه و محدودیت منابع، بر لزوم همکاری و تعامل همه‌جانبه برای جلب رضایت مردم و توسعه متوازن شهری تاکید کرد و گفت: این مجموعه از ساخت راه و مسکن تا بازنگری در نظام معماری و شهرسازی را شامل می‌شود.
عنایت میرزایی افزود: محدودیت منابع و چالش‌هایی در این حوزه وجود دارد اما با وجود همه سختی‌ها، اطمینان دارم با همدلی همکاران در اداره کل، ادارات شهرستانی، حمایت استاندار و پشتیبانی مقام عالی وزارت، می‌توانیم اقدامات موثری در راستای رضایت مردم و پیشبرد توسعه شهری انجام دهیم.
میرزایی دارای مدرک دکترا در رشته شهرسازی است که مدیرعاملی سازمان همیاری شهرداری‌های استان و مدیرکلی امور شهری و شوراهای استانداری لرستان را در کارنامه‌ دارد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1032313/دو-هزار-هکتار-به-محدوده-شهرهای-لرستان-الحاق-شد
بستن   چاپ