ندای لرستان
تکمیل راه آهن دورود - خرم‌آباد - بروجرد چهار همت نیاز دارد
يکشنبه 11 خرداد 1404 - 09:35:51
ندای لرستان - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت زیرساخت و توسعه راه‌های کشور گفت: پروژه راه‌آهن دورود ـ خرم‌آباد - بروجرد چهار همت اعتبار نیاز دارد که در سال جاری اعتبارات مطلوبی برای این پروژه در نظر گرفته شده است.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، هوشنگ بازوند در جریان سفر به شهرستان بروجرد و بازدید از چند طرح حوزه راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از پروژه‌های مهم و تأثیرگذار که می‌تواند موجب توسعه حمل و نقل منطقه شود، اتصال کریدور غرب به کریدور ریلی شمال ـ جنوب است.
به گفته وی، بخشی از این پروژه از همدان آغاز شده و بخش دیگری نیز از دورود به سمت بروجرد در حال اجراست که امروز مورد بازدید قرار گرفت و این پروژه فعال است. بازوند تصریح کرد: امسال اعتبارات مناسبی برای پروژه راه‌آهن دورود ـ بروجرد ـ خرم‌آباد اختصاص یافته و سهم قابل توجهی نیز برای فعال نگه داشتن این پروژه اختصاص خواهد یافت تا کریدورهای حمل و نقلی هر چه سریع‌تر به یکدیگر متصل شوند.
معاون وزیر راه و شهرسازی درباره سایر پروژه‌های منطقه، گفت: پروژه تقاطع شهید سلیمانی طبق توافقات قبلی در دست پیگیری است و با توجه به نقش این کمربندی در تردد خودروهای سنگین و کامیون‌ها، وزارت راه در قالب تفاهم‌نامه‌ای در اجرای آن مشارکت خواهد داشت.
بازوند همچنین درباره پروژه راه اشترینان ـ نهاوند خاطرنشان کرد: این مسیر از مطالبات اصلی مردم اشترینان، بروجرد و نهاوند است که پیگیری آن در دستور کار قرار دارد. امروز نیز به همراه مدیران استانی و نماینده مردم از این پروژه بازدید شد و قرار است برنامه زمان‌بندی اجرای پروژه ظرف هفته آینده در شرکت ساخت مشخص شود.
وی افزود: پیش‌بینی ما این است که پروژه راه اشترینان ـ نهاوند تا پایان فصل کاری سال 1404 تکمیل و مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1030053/تکمیل-راه-آهن-دورود---خرم‌آباد---بروجرد-چهار-همت-نیاز-دارد
بستن   چاپ