ندای لرستان
سارق مسلح طلافروشی دلفان و عامل قتل در ملأعام به دار مجازات آویخته شد
سه شنبه 6 خرداد 1404 - 1:16:09 PM
ندای لرستان - مهر / فرمانده انتظامی دلفان گفت: سارق مسلح طلافروشی در این شهرستان و عامل قتل در ملأعام در محل جرم به دار مجازات آویخته شد.
سرهنگ بهروز بازوند، فرمانده انتظامی دلفان اظهار داشت: در پی وقوع یک فقره سرقت مسلحانه از مغازه طلافروشی در 21 شهریورماه 1400 در شهرستان دلفان که منجر به ایجاد رعب و وحشت عمومی و در نهایت به قتل و مجروحیت دو نفر از شهروندان در اطراف محل حادثه انجامید، موضوع به‌صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با تلاش شبانه‌روزی مأموران انتظامی، سارقان مسلح در مدت کوتاهی شناسایی و در یک عملیات پلیسی متهمان ردیف اول و دوم دستگیر شدند. متهم ردیف اول در جریان بازجویی‌ها به جرم خود اعتراف کرد و پس از طی مراحل قانونی و بررسی‌های قضائی، حکم قصاص به اتهام سرقت مسلحانه منجر به قتل (محاربه) برای وی صادر شد.
فرمانده انتظامی دلفان ادامه داد: باتوجه‌به نوع جرم ارتکابی، مطالبه عمومی مردم و فضای حاکم بر منطقه، حکم قصاص پس از تأیید در محاکم قضائی و دیوان عالی کشور قطعی و لازم‌الاجرا شد.
سرهنگ بازوند، تصریح کرد: این حکم، صبح امروز ششم خردادماه 1404 با حضور اعضای شورای تأمین شهرستان، پزشکی قانونی و در محل ارتکاب جرم و با رعایت تدابیر امنیتی اجرا و متهم به دار مجازات آویخته شد.
وی با قدردانی از همکاری مردم و تلاش‌های پلیس، تأکید کرد: اجرای قاطعانه احکام قضائی، موجب افزایش احساس امنیت در جامعه و عبرت برای سایرین خواهد بود.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1029495/سارق-مسلح-طلافروشی-دلفان-و-عامل-قتل-در-ملأعام-به-دار-مجازات-آویخته-شد
بستن   چاپ