ندای لرستان
شناسایی 7 نقطه بحرانی آتش سوزی در مزارع پلدختر
شنبه 27 ارديبهشت 1404 - 14:41:39
ندای لرستان - - نامدار صیادی با بیان اینکه اقلیم شهرستان پلدختر جزو اقلیم گرم جنوبی است، اظهار کرد: با توجه به اقلیم گرم پلدختر طبیعی است که برداشت گندم و دانه روغنی اولین برداشت در سطح استان لرستان باشد و در این راستا هدف از سفر به پلدختر بازدید از برداشت گندم و دانه‌های روغنی از سطح مزارع و بررسی مسائل و مشکلات حوزه کشاورزی این شهرستان بوده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در اولین برنامه سفر خود به پلدختر از برداشت کلزا در سطح مزارع کلذای این شهرستان بازدید کرد. صیادی همچنین در بازدید از مراکز خرید محصولات کشاورزی در اتحادیه شرکت‌های تعاونی و روستایی پلدختر بر تکریم کشاورزان و تسهیل در تحویل محصولات کشاورزی تاکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورز‌ی لرستان گفت: در سال زراعی جاری کاهش بارندگی و پراکنش نامناسب بارندگیخیلی از اراضی دیم که زیر کشت گندم بوده آسیب جدی دیده‌اند و کشاورزان این اراضی را رها کرده‌اند که همین موضوع زمینه را برای شیوع سن در اراضی گندم فراهم کرده است.
وی با اشاره به طغیان سن در اراضی دیم گندم پلدختر گفت: برای مبارزه با این آفات سموم مبارزه با آفت سن در اختیار شهرستان قرار می‌گیرد.
وی افزود: با توجه به شروع برداشت غلات و دانه‌های روغنی در پلدختر احتمال آتش سوزی‌های غیر عمد در سطح مزارع بالاست و از این رو منابع طبیعی 7 نقطه بحرانی را در شهرستان پلدختر شناسایی کرده و دستگاه‌های دمنده در اختیار دهیاران این مناطق بحرانی قرار گرفته که اگر آتش سوزی صورت گرفت سریعا اقدام و با بسیج مردمی مانع از شیوع آتش سوزی شوند.
صیادی همچنین در بازدید از واحد صنایع تبدیلی و زنجیره تولید کشتارگاه مرغ شهرستان پلدختر گفت: این واحد صنایع تبدیلی یکی از واحد‌های سطح بالاست که در زمینه کشتار، بسته بندی و نگهداری در سردخانه و فرآوری ضایعات مرغ فعالیت دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی در بازدید از ایستگاه آبرسانی کشاورزی رنگین بان نیز با بیان اینکه یکی از اولویت‌های جهاد کشاورزی بحث بهره وری آب است، گفت: عمده ایستگاه‌های پمپاژ جهاد کشاورزی لرستان در شهرستان پلدختر واقع شده‌اند و یکی از پروژه‌های مهم و اولویت دار پلدختر ایستگاه رنگین بان است که در سیل 98 تخریب شده و الان خوشبختانه پیشرفت خوبی داشته که تلاش می‌شود برای تکمیل آن سریع‌تر تامین اعتبار شده و ز مینه برای تکمیل و بهره برداری از آن فراهم شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان همچنین در این سفر در دیدار با امام جمعه این شهرستان با تاکید بر اینکه بدلیل خشکسالی بخش اعظمی از مزارع دیم بعلت سن از بین رفته‌اند، گفت: پویش جلوگیری از آتش سوزی در سطح مزارع این شهرستان شکل گرفته و تلاش می‌شود برخی اراضی رها شده دیم در معرض آتش سوزی قرار نگیرند.
وی افزود: بهره وری آب یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های جهاد کشاورزی است و امیدواریم با اجرای برنامه‌های درست در این زمینه مصرف آب در بخش کشاورزی مدیریت شود.
وی گفت: پلدختر یکی از قطب‌های کشاورزی لرستان است و تلاش می‌شود در دوره جدید حوزه کشاورزی این شهرستان ارتقا پیدا کرده و در همه زمینه‌ها برنامه‌های عملیاتی در دستور کار قرار گیرد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1026980/شناسایی-7-نقطه-بحرانی-آتش-سوزی-در-مزارع-پلدختر
بستن   چاپ