ندای لرستان
نشست تخصصی قرارگاه «مسجد جامعه پرداز» در لرستان برگزار شد
پنجشنبه 25 ارديبهشت 1404 - 13:47:36
ندای لرستان - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام مهدی قدرتی امروز پنج‌شنبه در حاشیه قرارگاه مسجد جامعه پرداز در لرستان، اظهار داشت: امروز دومین نشست تخصصی قرارگاه مسجد جامعه پرداز با حضور 200 نفر از کنشگرانی که در این عرصه فعالیت دارند برگزار شد.
وی عنوان کرد: در سال 1404، قریب به 50 مسجد را در سطح شهرستان‌ها و محلات منتخب کرده‌ایم که در عرصه‌های گوناگون فرهنگی و دینی فعال خواهند بود، عنوان کرد: هر مسجد نیز پنج رابط را در حوزه قرآن، رسانه، هیئت، بانوان و نوجوانان به سازمان تبلیغات معرفی و در این عرصه‌ها فعالیت‌ها را شروع می‌کنند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی لرستان، بیان داشت: امروز نشست‌های تخصصی در راستای ارائه پیشنهادها، معرفی ظرفیت‌های محلات، ظرفیت‌های ادارات و همچنین افق یک‌ساله برگزار شده است.
حجت‌الاسلام قدرتی، گفت: همچنین بسته حمایت‌های مالی و اقلامی را از این مساجد خواهیم داشت.
وی با تأکید بر اینکه برنامه این است که این راه‌اندازی و فعالیت قرارگاه مسجد جامعه پرداز از 50 مورد به 100 مورد تا پایان امسال برسد، گفت: راه‌اندازی این قرارگاه در دو مرحله در دستور کار قرار گرفته، مرحله اول نشست با امامان جماعت این مساجد بود که در یک نشست یک‌روزه برگزار شد و مرحله دوم که امروز است با حضور حدود 250 نفر از پنج رابط مسجد است که برگزار شده است.
کد خبر 6468310

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1026719/نشست-تخصصی-قرارگاه-«مسجد-جامعه-پرداز»-در-لرستان-برگزار-شد
بستن   چاپ