ندای لرستان
وضعیت ذخایر خون در لرستان مطلوب است
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 14:11:45
ندای لرستان - مدیرکل انتقال خون لرستان با اشاره به اهمیت اهدای خون مستمر، از شهروندان خواست تا با مشارکت در این اقدام خداپسندانه، به تامین ذخایر خون بیمارستان‌ها کمک کنند.
به گزارش خبرگزاری برنا از لرستان؛ علی سوری در برنامه زنده رادیویی مردم و مسئولین از شبکه رادیویی بروجرد حضور یافت و ضمن ارائه گزارشی از آخرین وضعیت ذخایر خون، بر ضرورت اهدای خون مستمر برای تامین نیاز بیماران تاکید کرد.
وی با اشاره به نیاز دائمی مراکز درمانی به خون و فرآورده‌های خون سالم، بیان کرد: خوشبختانه با مشارکت مردم نوعدوست استان لرستان، وضعیت ذخایر خون در حال حاضر مطلوب است، اما با توجه به مصرف روزانه در بیمارستان‌ها، حفظ این پایداری و تامین تمامی گروه‌های خونی، به‌ویژه گروه‌های منفی، نیازمند مشارکت مستمر و آگاهانه شهروندان است. 
مدیرکل انتقال خون لرستان همچنین از اهداکنندگان مستمر که همواره حامی سازمان انتقال خون بوده‌اند، تقدیر کرد و از عموم شهروندان واجد شرایط، به‌ویژه جوانان، بانوان و افرادی که تاکنون تجربه اهدای خون نداشته‌اند، دعوت کرد تا با مراجعه به پایگاه‌های انتقال خون استان، در این امر انسان‌دوستانه مشارکت کنند.
انتهای پیام 

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1026307/وضعیت-ذخایر-خون-در-لرستان-مطلوب-است
بستن   چاپ