ندای لرستان
گزارش عملکرد استاندار لرستان در برنامه زنده تلویزیونی
سه شنبه 23 ارديبهشت 1404 - 13:02:31
ندای لرستان - سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان، شب گذشته با حضور در برنامه استاندار که از شبکه خبر پخش شد، گزارشی از مهم‌ترین اقدامات دولت در استان ارائه داد.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان:سید سعید شاهرخی، استاندار لرستان، شب گذشته با حضور در برنامه استاندار که از شبکه خبر پخش شد، گزارشی از مهم‌ترین اقدامات دولت در استان ارائه داد.
وی با تأکید بر اولویت معیشت و اشتغال، از برنامه‌های گسترده برای جهش تولید، توسعه کشاورزی نوین، و فعال‌سازی پروژه‌های نیمه‌تمام سخن گفت و خواستار وحدت و همدلی برای عبور استان از وضعیت کنونی شد.
اولویت اول؛ معیشت و اشتغال جوانان
استاندار لرستان در ابتدای سخنان خود با اشاره به وضعیت نگران‌کننده اشتغال در استان، تصریح کرد: هیچ کاری واجب‌تر از بهبود معیشت و اشتغال جوانان نداریم. او گفت: با تدوین یک برنامه عملیاتی دقیق و بومی‌سازی‌شده برای پنج سال آینده، هدف‌گذاری کرده‌ایم سالانه حداقل 20 هزار شغل ماندگار در استان ایجاد شود.
وی افزود: این برنامه با همکاری 39 دستگاه اجرایی و بر پایه ظرفیت‌های موجود استان طراحی شده است و سند منابع مالی آن نیز با محوریت جذب سرمایه‌گذار و استفاده از منابع راکد تهیه شده است.
حرکت متفاوت با اتکا بر سرمایه اجتماعی
شاهرخی از لزوم عبور از الگوهای ناکارآمد گذشته سخن گفت و خواستار وحدت و هم‌افزایی همه نیروهای مؤثر استان حول منافع مردم شد. وی سرمایه اجتماعی را بزرگ‌ترین دارایی استان دانست و گفت: مردم متدین، وفادار و نجیب لرستان، شایسته بهترین خدمات هستند.
کشاورزی؛ محور تحول پایدار
استاندار لرستان با اشاره به ظرفیت بالای آب و زمین در لرستان، کم بودن سهم زمین‌های کشاورزی آبی در استان را یک ضعف تاریخی دانست و تأکید کرد: با تکمیل سدهای نیمه‌تمام مانند معشوره، آب‌سرده و مخمل‌کوه، می‌توانیم سهم زمین‌های آبی را افزایش و بهره‌وری را چند برابر کنیم.
وی همچنین از برنامه‌ریزی برای افزایش سطح گلخانه‌ها از 120 به 500 هکتار خبر داد که به گفته او، می‌تواند 16 برابر افزایش در تولیدات کشاورزی به همراه داشته باشد.
احیای صنایع راکد؛ از پارسیلون تا لاستیک‌سازی
شاهرخی درباره وضعیت کارخانه پارسیلون گفت: این کارخانه سال‌هاست که تعطیل است و تکنولوژی آن فرسوده شده. اکنون در تملک بانک است و تلاش می‌کنیم آن را به فردی اهلیت‌دار واگذار کنیم تا با تکنولوژی جدید به چرخه تولید بازگردد.
وی همچنین از پیشرفت خوب کارخانه لاستیک‌سازی خرم‌آباد و پیگیری‌های مستمر برای تأمین ارز موردنیاز واردات ماشین‌آلات خبر داد.
زیرساخت‌ها؛ کلید توسعه و جذب سرمایه‌گذار
استاندار لرستان از تمرکز ویژه دولت بر توسعه زیرساخت‌ها سخن گفت و گفت: ما سه منطقه ویژه اقتصادی فعال داریم و در تمامی شهرک‌های صنعتی آماده واگذاری زمین همراه با زیرساخت به سرمایه‌گذاران هستیم.
او به پروژه‌هایی چون بزرگراه خرم‌آباد – شازند، تکمیل فرودگاه و بین‌المللی‌شدن آن اشاره کرد و افزود: پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد بعد از 40 سال یک موفقیت مهم برای مردم استان بود.
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های معطل‌مانده
وی با اشاره به وجود هزاران میلیارد تومان املاک مازاد در استان گفت: با فروش این املاک پروژه‌های زیربنایی را به سرانجام می‌رسانیم. همچنین از میان هزاران پروژه نیمه‌تمام، 107 پروژه پیشران را انتخاب کرده‌ایم تا با تأمین مالی و تمرکز بر آن‌ها، تحولی جدی در استان رقم بزنیم.
استاندار لرستان با اشاره به نگاه ویژه رئیس‌جمهور و دولت به استان، تأکید کرد: لرستان بهشت سرمایه‌گذاری است. ما مصمم هستیم با رویکردی متفاوت، با همراهی مردم و مسئولان، و با برنامه‌ای دقیق و قابل ارزیابی، استان را در مسیر پیشرفت قرار دهیم.

ندای لرستان

گزارش عملکرد استاندار لرستان در برنامه زنده تلویزیونی

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1026301/گزارش-عملکرد-استاندار-لرستان-در-برنامه-زنده-تلویزیونی
بستن   چاپ