ندای لرستان
استاندار لرستان: اولویت من توسعه کلان استان است
دوشنبه 15 ارديبهشت 1404 - 20:34:29
ندای لرستان - سعید شاهرخی، استاندار لرستان، در نشست شورای راهبردی ستادها و روسای ستاد انتخاباتی پزشکیان استان با اشاره به تمرکز جدی دولت بر حل مسائل اساسی مردم، گفت: تمام وقت و انرژی‌ام را صرف پیگیری پروژه‌های کلان استان کرده‌ام و اولویتم توسعه و گره‌گشایی از مشکلات اساسی مردم است، نه دیدارهای بی‌ثمر.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان:ایشان با اشاره به پیگیری‌های مستمر برای حل مشکلات استان گفت: در این شش ماه، شبانه‌روز تلاش کرده‌ایم تا پروژه‌هایی چون راه‌آهن، آزادراه، کمربندی‌ها، و توسعه فرودگاه خرم‌آباد را به جریان بیندازیم. حتی برای دیدار با وزرا دو روز از وقتم را اختصاص دادم تا بگویم لرستان نیازمند توجه جدی‌تری است.
وی ادامه داد: در خصوص فرودگاه خرم‌آباد که برای کل استان اهمیت دارد، چهار ماه مستمر سازمان‌های ذی‌ربط را پیگیر بودم تا این پروژه مهم از رکود خارج شود.
شاهرخی با بیان اینکه دولت چهاردهم تازه‌کار خود را آغاز کرده و بسیاری از مدیران تغییر کرده‌اند، تصریح کرد: من با خدای خود عهد بسته‌ام هیچ مدیری را بدون شناخت و اطمینان از توانایی‌هایش تأیید نکنم. مدیرانی که منصوب شده‌اند، همگی با سرعت و دقت انتخاب شده‌اند، به‌گونه‌ای که لرستان در این زمینه از دیگر استان‌ها جلوتر است.
استاندار لرستان با گلایه از برخی اختلافات بی‌ثمر، گفت: اختلاف‌هایی که ما را از مسیر توسعه دور می‌کند باید کنار گذاشته شود. دعواهایی که بین جریان‌ها و گروه‌ها شکل می‌گیرد، مانع رسیدن به اهداف اصلی ما می‌شود.
وی افزود: نباید فراموش کنیم که برای مردم اینجا هستیم، نه برای خودمان. مردم به ما اعتماد کرده‌اند و حالا نوبت پاسخگویی و عملکرد است.
شاهرخی، در پایان از تشکیل مجمع مشورتی استان خبر داد و گفت: از شش ماه پیش، این مجمع با حضور نخبگان در قالب 10 کمیته تخصصی شامل حوزه‌های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی و... شکل گرفته است. این مجمع پشتوانه کارشناسی تصمیمات کلان استان خواهد بود.

ندای لرستان

اولویت من توسعه کلان استان است، نه حاشیه‌سازی‌ها

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1024694/استاندار-لرستان--اولویت-من-توسعه-کلان-استان-است
بستن   چاپ