ندای لرستان
اجرای 14طرح پدافندی پایش بیماری‌های دامی و مشترک در لرستان
شنبه 13 ارديبهشت 1404 - 18:25:26
ندای لرستان - خبرآنلاین / مسئول پدافند غیرعامل دامپزشکی لرستان از انجام 10 طرح پدافند غیر عامل با موضوع پایش بیماری های دامی در لرستان طی فروردین و اردیبهشت 1404خبر داد.
دکتر جهانبخش پروانه در تشریح این خبر گفت : با توجه به اینکه بسیاری از بیماری‌های دامی و صنعت آبزیان به سرعت قابلیت نشر و اشاعه دارند این اداره کل در راستای صیانت از سرمایه های دامی، بهداشت و سلامت جامعه و حفظ ذخایر ژنتیکی ماهیان سردابی اقدام به ردیابی بیماری های تب مالت، سل، تب برفکی، هاری در دام و بیماری‌های ویروسی IPN,IHN,VHS در آبزیان نموده است. 
بازار
وی افزود: کنترل و پیشگیری از اشاعه بیماریهای دامی و مشترک بین انسان و دام، از اقدامات پدافند غیرعامل بوده و دامپزشکی ضمن انجام برنامه های مدون و سالیانه مایه کوبی، با بررسی بیماری ها و نمونه گیری از موارد مشکوک و پایش آنها در این راستا گام بر می دارد.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1024213/اجرای-14طرح-پدافندی-پایش-بیماری‌های-دامی-و-مشترک-در-لرستان
بستن   چاپ