ندای لرستان
دیدار سرپرست فرمانداری الیگودرز با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان
پنجشنبه 11 ارديبهشت 1404 - 15:56:00
ندای لرستان - اداوی سرپرست فرمانداری الیگودرز به همراه رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان، شهسواری رئیس دانشگاه علوم پزشکی، رئیس بیمارستان شهید ولیان، رئیس بیمارستان امام جعفر صادق (ع) با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان دیدار و گفت‌وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان؛ در این نشست، اداوی سرپرست فرمانداری ضمن تبریک انتصاب شایسته امیری به سمت ریاست دانشگاه علوم پزشکی لرستان، گزارشی از وضعیت حوزه بهداشت و درمان شهرستان الیگودرز ارائه داد.
وی در ادامه به چالش‌هایی از جمله کمبود نیروی انسانی در بیمارستان‌ها، کاهش تعداد بهورزان در خانه‌های بهداشت روستایی، بدهی‌های انباشته شبکه بهداشت و مراکز درمانی، فرسودگی آمبولانس‌ها، کمبود برخی متخصصان و پزشکان، نبود اعتبار کافی جهت آموزشی شدن بیمارستان‌ها، نیاز فوری به UPS برای دستگاه سی‌تی‌اسکن، کمبود داروهای بیماران خاص از جمله هموفیلی و همچنین مسائل مربوط به پرداخت حق‌الزحمه پرسنل و پزشکان اشاره کرد. این موارد از سوی حاضرین مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.
در ادامه این دیدار، امیری سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان ضمن قدردانی از حضور مسئولان شهرستانی، بر پیگیری جدی مسائل مطرح‌شده تأکید نمود و آمادگی دانشگاه علوم پزشکی لرستان را برای همکاری در رفع مشکلات حوزه بهداشت و درمان شهرستان الیگودرز اعلام نمود.
وی همچنین از پیگیری‌های دکتر گودرزی، نماینده مردم الیگودرز در مجلس شورای اسلامی تقدیر کرد و اظهار داشت: با تلاش‌های ایشان، تاکنون مبلغ 10 میلیارد تومان برای بیمارستان‌های شهید ولیان و امام جعفر صادق (ع) و مبلغ 15 میلیارد تومان نیز برای دانشگاه پرستاری الیگودرز در حوزه عمرانی تخصیص یافته است که نقش مهمی در تقویت زیرساخت‌های درمانی و آموزشی شهرستان ایفا خواهد کرد.

ندای لرستان

دیدار سرپرست فرمانداری با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی لرستان

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1023868/دیدار-سرپرست-فرمانداری-الیگودرز-با-سرپرست-دانشگاه-علوم-پزشکی-لرستان
بستن   چاپ