ندای لرستان
طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از نهادهای بیمه
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 21:20:38
ندای لرستان - - دکتر جلال الدین امیری در نشست هم اندیشی با رئیس هیات مدیره بیمه سلامت ایران عنوان کرد: بخش مهم مشکلات مالی دانشگاه به پایین بودن درآمد‌ها مربوط است و با پرداخت به موقع مطالبات پرسنلی می‌توان این درآمد‌ها را افزایش داد.
وی ادامه داد: عقب افتادگی مطالبات پرسنل باعث کم انگیزگی که باعث خدمات کمتر و به دنبال آن درآمد کمتر می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست دانشگاه تصریح کرد: البته جبران ناترازی مالی نیازمند تدوین برنامه‌های حمایتی در سطح کشور است.
دکتر امیری با اشاره به طلب بیش از 700 میلیارد تومانی دانشگاه از بیمه‌ها افزود: پرداخت به موقع مطالبات دانشگاه از طرف بیمه‌ها از جمله بیمه سلامت می‌تواند بخش قابل توجهی از بدهی‌ها را جبران کند.
وی گفت: مدیرانی که فقط به دنبال پرداخت بدهی باشند نمی‌توانند رسالت اصلی خود که افزایش کمیت و کیفیت خدمات است را ارائه دهند.
سرپرست دانشگاه با اشاره به این موضوع که مشکلات دانشگاه تنها مالی نیست و نیازمند اصلاح فرآیند‌ها و ساختار‌ها می‌باشد، اظهار کرد: خوشبختانه همدلی ویژه‌ای در داخل و خارج مجموعه دانشگاه برای بهبود وضعیت حوزه‌ی سلامت در استان شکل گرفته است که می‌تواند به رفع مشکلات حوزه سلامت کمک کند.
در این نشست سرپرست معاون توسعه دانشگاه، مدیر حوزه ریاست، مدیر کل بیمه سلامت، مدیرعامل مجمع خیرین سلامت، رئیس نظام پزشکی خرم آباد و برخی از کارشناسان حوزه‌های مختلف سلامت استان حضور داشتند.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1023712/طلب-بیش-از-700-میلیارد-تومانی-دانشگاه-علوم-پزشکی-لرستان-از-نهادهای-بیمه
بستن   چاپ