ندای لرستان
مراحل ثبت جهانی بروجرد به عنوان شهر “ورشو” در حال انجام است
چهارشنبه 10 ارديبهشت 1404 - 16:49:52
ندای لرستان - ایرنا / معاون استاندار و فرماندار بروجرد گفت: مراحل ثبت جهانی بروجرد به عنوان شهر “ورشو” در حال پیگیری و انجام است.
قدرت اله ولدی روز چهارشنبه در جریان بررسی طرح‌های پیشران توسعه در حوزه میراث فرهنگی، ثبت جهانی این شهر را به عنوان مطالبه‌ای عمومی دانست و افزود: همکاری همه‌جانبه بین دستگاه‌ها برای رفع موانع باید به صورت جدی در دستور کار قرار بگیرد.
بازار
وی با اشاره به ظرفیت‌ها و زیرساخت‌های فرهنگی و گردشگری شهر بروجرد، تاکید کرد: بروجرد از زیرساخت‌های گردشگری و فرهنگی خوبی برخوردار است و باید شرایط لازم برای معرفی این جاذبه‌ها در راستای جذب گردشگر و تحقق اقتصاد گردشگری را فراهم کنیم.
فرماندار بروجرد ارتقای زیرساخت‌های گردشگری و میراث فرهنگی را یکی از اولویت‌های توسعه‌ای شهرستان دانست و تاکید کرد: این اقدامات می‌تواند زمینه‌ساز بهبود وضعیت اقتصادی منطقه باشد.
ولدی با اشاره به لزوم ارتقا و احیای دفاتر هواپیمایی و آژانس‌های مسافرتی در بروجرد گفت: راه‌اندازی مجدد و ارتقای این دفاتر می‌تواند دغدغه شهروندان در تهیه بلیت قطار و هواپیما را برطرف کند.
وی همچنین از تهیه سند پیشران توسعه شهرستان و استان با حمایت مدیریت ارشد استان خبر داد و یادآور شد: بر اساس این سند، باید با همکاری همه دستگاه‌ها، زمینه رشد، توسعه و افزایش اشتغال در شهرستان‌ها فراهم شود.

http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1023636/مراحل-ثبت-جهانی-بروجرد-به-عنوان-شهر-“ورشو”-در-حال-انجام-است
بستن   چاپ