ندای لرستان
دعوت به نگاه متفاوت؛ تاکید مدیر کل آموزش و پرورش لرستان بر استفاده از ظرفیت های درونی فرهنگیان
چهارشنبه 27 فروردين 1404 - 16:44:03
ندای لرستان -

برگزاری کارگاه توانمندسازی بانوان فرهنگی سرپرست خانوار با حضور مدیرکل آموزش و پرورش لرستان
کارگاه آموزشی توانمندسازی ویژه بانوان فرهنگی سرپرست خانوار، با حضور سید عیسی سهرابی مدیرکل آموزش و پرورش لرستان ،کبری میرزایی مشاور مدیر کل در امور بانوان و جمعی از بانوان فرهنگی از شهرستان‌ها و مناطق مختلف استان، برگزار شد.
این برنامه با همت امور بانوان اداره‌کل آموزش و پرورش استان و با هدف ارتقای توانمندی‌های فردی و شغلی بانوان سرپرست خانوار برگزار شد و فرصتی بود تا دغدغه‌ها و مطالبات این گروه از فرهنگیان به‌صورت مستقیم با مدیرکل مطرح شود.در این نشست، چند تن از بانوان فرهنگی به بیان مسائل و چالش های خود، پرداختند
 مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در این جلسه، ضمن تأکید بر جایگاه چندوجهی بانوان فرهنگی گفت: «شما تنها معلم نیستید، بلکه پناهگاه، مادر، پدر و مربی هستید؛ نقش‌هایی که کمتر دیده شده‌اند و باید بیشتر به آن‌ها پرداخته شود.»
سهرابی با بیان اینکه 50 درصد از 27 هزار نیروی آموزش و پرورش استان را بانوان تشکیل می‌دهند، اظهار داشت: «به جای تمرکز صرف بر آسیب‌ها، می‌توان از ظرفیت‌های در اختیار برای طراحی راهکارهای پایدار استفاده کرد. نوع نگاه ما به مسائل است که مسیر آینده را مشخص می‌کند.»
وی با اشاره به نمونه‌ای از بهره‌گیری از ظرفیت‌های درونی آموزش و پرورش، گفت: «در طرح نهضت توسعه فضاهای آموزشی، قرار است فضاهای سنگی و کانکسی غیراستاندارد با کمک بنیاد علوی و دولت برچیده شوند. با محاسبات انجام‌شده، نهایتاً امکان جایگزینی برای حدود 17 مدرسه کانکسی و 34 مدرسه سنگی فراهم می‌شد. در جلسه شورای معاونین پیشنهاد دادم نگاه متفاوتی داشته باشیم؛ اگر هر یک از 27 هزار معلم استان، به صورت داوطلبانه و با اعتماد به مجموعه، ماهانه صد هزار تومان کمک کنند، می‌توان با اتکا به همین ظرفیت انسانی و مدل بومی، سالانه بیش از 60 مدرسه ساخت. این نوع از مشارکت، نمونه‌ای از نگاه به ظرفیت‌های درونی است که در مسائل دیگر نیز می‌تواند راهگشا باشد.»
مدیرکل آموزش و پرورش لرستان همچنین خواستار تشکیل گروهی از بانوان فرهنگی برای طراحی یک بسته حمایتی شد و افزود: «شما خودتان بهتر از هر کسی می‌دانید چه چیزی نیاز دارید. خودتان جمع شوید، پیشنهاد دهید و بسته‌ای حمایتی طراحی کنید. بنده متعهد می‌شوم در زمینه پیگیری‌های مربوط به تسهیلات و ظرفیت‌های قانونی، تمام توان خود را به کار بگیرم.»
وی تأکید کرد: «چرا نباید یک انجمن، تعاونی یا تشکل ویژه بانوان فرهنگی سرپرست خانوار داشته باشیم؟ چرا همیشه منتظر اضافه شدن یک بند به حقوقمان هستیم، در حالی که ظرفیت‌های قابل توجهی در اختیار داریم؟ باید متفاوت بیندیشیم و از داشته‌های خود بهره ببریم.»
سهرابی در ادامه گفت: «بخشی از مشکلات ما ناشی از غفلت از ظرفیت‌های قانونی و منابع درونی‌ است. و می‌توان با افزایش درآمدهای اختصاصی و تقویت منابع، شرایط را بهبود داد.»
وی در پایان با تأکید بر اینکه این جلسه نباید مقطعی باشد، خواستار استمرار دریافت نظرات بانوان فرهنگی شد و افزود: «برای شنیدن صدای شما باید سازوکاری تعریف شود تا این ارتباط به‌صورت مستمر برقرار بماند. من به‌عنوان خادم شما، تلاش می‌کنم صدای شما را بشنوم و آن را به برنامه تبدیل کنم.»
ودر پایان این نشست، از جمعی از بانوان فرهنگی و فعالان حوزه بانوان— مدیران نمونه، کارشناسان پیشکسوت، برگزارکنندگان برنامه‌های فرهنگی، و حامیان طرح‌های حمایتی و آموزشی—با اهدای لوح و تقدیر شفاهی قدردانی شد.

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان

ندای لرستان


http://www.Lor-Online.ir/Fa/News/1020924/دعوت-به-نگاه-متفاوت؛-تاکید-مدیر-کل-آموزش-و-پرورش-لرستان-بر-استفاده-از-ظرفیت-های-درونی-فرهنگیان
بستن   چاپ