ندای لرستان

آخرين مطالب

آخوندی خبر داد؛

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل شهرداری تهران

اختصاص 73 همت از بودجه سال 1403 به حوزه حمل و نقل
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص سهم حوزه حمل و نقل و ترافیک در بودجه سال آینده شهرداری تهران گفت: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری، رقمی بالغ بر 15 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد.

به گزارش شهر، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر تهران، محمد آخوندی رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بررسی آخرین مصوبات بودجه 1403 شهرداری تهران در کمیسیون تلفیق عنوان کرد: جلسه کمیسیون تلفیق بودجه 1403 با حضور مهدی چمران، اعضای هیات رییسه و رؤسای کمیسیون‌های تخصصی شورای اسلامی شهر تهران برگزار شد که در چند بخش موارد و تبصره‌های مطروحه در بودجه 1403 شهرداری تهران مورد بررسی اعضای کمیسیون قرار گرفت و با اعمال برخی تصمیمات بر حذف و یا اضافه کردن آن به تصویب رسید.
وی افزود: بخش دوم این جلسه به موضوع درآمد بودجه 1403 اختصاص داشت که در این خصوص نیز پایش ها صورت گرفت و اعضا به آن رای مثبت دادند.
عضو شورای شهر تهران، آخرین بخش بودجه 1403 شهرداری تهران را موضوع مصارف و هزینه ها عنوان کرد و یادآور شد: در بررسی این بخش نیز سقف بودجه سال آینده شهرداری تهران که به پیشنهاد کمیسیون برنامه و بودجه شورا اعلام شده بود، مورد موافقت اعضا قرار گرفت و عدد مربوط به هرکدام از ماموریت های شش گانه شهرداری تهران مطرح و مورد تصویب قرار گرفت.
وی گفت: در پایان این بررسی ها گزارشی نیز از سوی کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص افزایش رقم بودجه در حوزه های مختلف به علاوه افزایش 15 هزار میلیاردی علاوه بر ١٣5 هزار میلیارد تومان به همراه ارقام تفکیک شده بودجه مناطق 22 گانه شهرداری تهران ارائه شد؛ نهایتاً با احصاء نظرات روسای کمیسیون های تخصصی و اعضای شورای شهر این موضوعات به رای گذاشته شد و مقرر شد تا در فرصت زمانی یک روزه تغییرات اعمال شده در کمیسیون تلفیق توسط کمیسیون بودجه اصلاح و در نهایت این لایحه در جلسه فردا (سه شنبه یکم اسفند ماه) برای طی مراحل تصویب نهایی در صحن علنی مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در خصوص بودجه سال آینده حوزه حمل و نقل و ترافیک نیز در توضیحاتی عنوان کرد: ما علاوه بر بودجه پیشنهادی شهرداری تهران در این خصوص، رقمی بالغ بر ١4 هزار میلیارد تومان نیز مازاد بر آن به این بخش اختصاص دادیم که این بخش توانسته بیش از 73 هزار میلیارد تومان از کل بودجه 150 هزار میلیاردی را به خود اختصاص دهد و این به معنی آن است که حدود نیمی از بودجه 1403 شهرداری تهران مربوط به ماموریت های بخش حمل و نقل و ترافیک خواهد بود.
آخوندی در پایان اظهار کرد: اختصاص این رقم بودجه نشان دهنده اهمیت این بخش است اما چون در نهایت این رقم باید در صحن شورا مطرح و به تصویب اعضا برسد، هنوز قطعی نبوده و تنها این رقم مصوب کمیسیون تلفیق است.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/937985/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آمادگی شرکت بیمه دی برای پرداخت خسارت به بیمه گزاران بندر شهید رجایی/ بررسی و پرداخت خسارت در کمتر از 48 ساعت

سرمقاله همشهری/ نمی‌دانند چرا و چگونه؟

سرمقاله جام جم/ منافع ملی، خط قرمز است

خداحافظی ایران خودرو با فرانسوی ها؛ ایکاپ منحل شده است؟

ابطال کارت سوخت خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خرداد

پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

قیمت گوشی سقوط کرد

راهپیمایی جمعه خشم در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در لرستان

دیدار صمیمی رئیس سازمان محیط‌زیست کشور با پرسنل محیط‌زیست لرستان

کانال اروپایی مذاکرات هسته‌ای؟

سرمقاله کیهان/ به‌جای گنده‌گویی بدهی خود را تسویه کنید!

سکوت سنگین در بازار خودرو؛ قیمت‌ها در سراشیبی

لزوم برنامه‌ریزی جامع برای حفاظت از سرمایه‌های طبیعی لرستان

شینا انصاری: صندوق منطقه‌ای برای حل مشکل ریزگردها تشکیل می‌شود

نگرانی از پدیده زوال بلوط طی فصل بهار و تابستان در جنگل‌های لرستان

نامگذاری معابر به نام شهدا، راهی برای ترویج فرهنگ ایثار

تاکید مدیر کل بنیاد مازندران بر ترویج فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت

بازدید رایگان از موزه‌ها و محوطه‌های تاریخی برای معلمان و استادان

سرمقاله آرمان ملی/ بازخوانی معادله ایران و آمریکا

جلوگیری از تحمیل تورم با انحلال بانک‌های غیرقابل اصلاح

بی‌بی‌سی: ترامپ اقتصاد و جامعه آمریکا را به‌هم ریخت

سرمقاله اعتماد/ سلول‌های خودسر

وضعیت عجیب قیمت شکر؛ تحولات بازار کالاهای اساسی

لرستان، گنجینه ژنتیکی ایران در سایه چالش‌های زیست‌محیطی

تدوین برنامه 5 ساله برای کاهش بیکاری در لرستان

رئیس سازمان محیط‌زیست: با پدیده تغییر اقلیم در کشور مواجه هستیم

رویکرد برنامه‌محور برای کاهش بیکاری در لرستان

لرستان، در دهمین روز آلودگی

استاندار لرستان: شایستگان در رأس مسئولیت‌ها قرار می‌گیرند

توسعه لرستان با تکمیل 107پروژه پیشران شتاب می‌گیرد

شریعتمداری: مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است، فریب نخورید!

سرمقاله هم میهن/ چند پرسش درباره یک پرونده

سرمقاله سازندگی/ مذاکره با اروپایی‌ها

شوک واقعی بر دلار با خروج آمریکا از صندوق بین‌المللی پول

سرمقاله دنیای اقتصاد/ «طرحی نو» لازم است

سرمقاله خراسان/ هدف از زیارت امام(علیه‌السلام)

عملکرد 100 روزه ترامپ چشم‌انداز تجاری جهانی را تغییر داد

اظهارات مهم وزیر کار؛ از حذف یارانه‌ها تا توزیع کالابرگ

هزار لبخند در دستان یک زوج؛ قصه‌ای بی‌پایان از مهربانی

خطای خانم وزیر

اطلاعات: محموله خطرناک را چه کسی به بندر آورد؟

بازخوانی تاریخی مهم ترین فجایع رخ داده در بنادر دنیا

روایتی از پشت پرده حمله عراقچی به دولت بایدن و نتانیاهو

چرا اسرائیل از عادی شدن روابط ایران و آمریکا نگران است؟

ایرلاین هفت دست؛ هواپیما هیچی!

پاس گل ناخواسته ترامپ به لیبرال‌های کانادا

کدام کشورها به مردم ایران تسلیت نگفتند؟

کودکان غزه در مرز مرگ از گرسنگی

نان و ملیت؛ درباره پیشنهاد برداشتن یارانه مهاجران افغانستانی

رشد 42 هزار واحدی شاخص بازار سرمایه؛ عبور ارزش بورس تهران از 10 هزار همت