ندای لرستان

آخرين مطالب

تست های پیش بهره برداری "روشنایی" باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش منطقه آزاد کیش

تست های پیش بهره برداری "روشنایی" باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - در آستانه نوروز تست های پیش بهره برداری پروژه روشنایی باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش انجام شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، سعید پورزادی در آیین پیش بهره برداری روشنایی"باند جنوبی فرودگاه بین المللی کیش که بامداد روز پنجشنبه 25 اسفند برگزار شد گفت: سرمایه گذاری های خوبی از سوی دولت و سازمان منطقه آزاد کیش در راستای ارتقای زیرساخت های مهم و اساسی جزیره انجام شده است.
پورزادی با بیان این که این پروژه از 12 سال گذشته آغاز و متوقف شده بود افزود: در خرداد امسال این طرح بر اساس برنامه ریزی های انجام شده با پیمانکار مجموعه و حمایت های رییس بنیاد مستضعفان جمهوری اسلامی و دبیر شورایعالی مناطق آزاد تجاری - صنعتی و ویژه اقتصادی با تامین اعتبار فعالیت خود آغاز کرد.
سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش به پیشرفت فیزیکی 25 درصدی این طرح در سنوات گذشته اشاره کرد و اظهار داشت: تست پیش بهره برداری روشنایی باند جنوبی فرودگاه پس از سال ها آغاز و عملیات فلای چک آن نیز در دو مرحله انجام خواهد شد که با بهره برداری از این طرح 3 و نیم کیلومتر از باند جنوبی مورد پوشش روشنایی قرار خواهد گرفت.
وی گفت: اقدامات مربوط به طراحی فرود پروازها در این باند انجام شده و پیگیری تصویب طرح های پروازی و اخذ مجوزهای لازم در حال انجام است که تا یک ماه آینده این طرح عملیاتی شود.
سعید پورزادی با بیان این که این باند در عید نوروز به عنوان باند کمکی مورد استفاده قرار خواهد گرفت، افزود: سازمان منطقه آزاد کیش به دلیل اهمیت زیرساخت های جزیره؛ سرمایه گذاری بالغ بر 3 هزار میلیارد تومان در پروژه فرودگاه و 180 میلیارد تومان در پروژه باند جنوبی انجام شده است.
پورزادی از اتمام عملیات اجرایی ترمینال جدید فرودگاه کیش خبر داد و افزود: 20 درصد از مبلمان فرودگاه جدید کیش خریداری شده و اقداماتی برای آزمایش، راه اندازی و اخذ مجوزهای لازم از سازمان هواپیمایی کشور برای پروژه در حال انجام است.
عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش تصریح کرد: کارگو ترمینال، پروژه ذخیره سازی و افزایش سوخت هواپیما از 700 هزار لیتر به 4 و نیم میلیون لیتر، انجام طرح توسعه پروژه اپرون ها و پارک پوزیشن ها و پایان و نصب تجهیزات سامانه ILS از دیگر اقدامات صورت گرفته در پروژه فرودگاه کیش است.
وی گفت: باند جنوبی فرودگاه کیش با طول بیش از 4 هزار و 500 متر و عرض 75 متر بزرگترین باند فرودگاهی در کشور محسوب می شود که با PCN 85 قابلیت ارائه خدمات به هواپیماهای پهن پیکر دنیا را دارا است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/608037/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جام جم/ تأثیر مدیریت اجرایی آیت‌ الله رئیسی بر ارتقای حکمرانی

سرمقاله شرق/ در ناامیدی بسی امید است

هشدار استاندارد نسبت به استفاده از لبنیات سنتی

ثبت‌نام 93 هزار مستاجر برای وام وام ودیعه مسکن

تصویب شرایط صدور مجوز واردات بنزین ویژه در هیئت مقررات زدایی

بورسی‌ترین استان‌های ایران کدامند؟

افزایش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار درجا زد

شبکه بانکی ایران میزبان پرداخت موبایلی کارت‌های روسی می شود

معاون اسبق وزیر نفت: پاک‌نژاد دقیقا نظرات و سیاست‌های زنگنه را در وزارت نفت اجرا می‌کند

بورس رکورد جدید زد

نشر شاهد در خط مقدم ترویج فرهنگ ایثار و شهادت ایستاده است

ورود وزیر میراث فرهنگی ،گردشگری و صنایع دستی، سفیر ازبکستان و دبیر کل کشورهای عضو اکو به جزیره کیش

با هم آموزی، از هم آموزی و به هم آموزی

سرمقاله ایران/ امکان‌سنجی توافق هسته‌ای ایران و آمریکا

سبقت عراقچی از ترامپ

پارادوکس خانم سخنگو!

سرمقاله کیهان/ گزینه پوچ

سرمقاله همشهری/ نویسندگان نیاز به حمایت رسانه دارند

وداع «پ‌ک‌ک» با اسلحه

تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت جهاد کشاورزی لرستان است

رعایت حقوق شهروندی از اصول مهم شرکت گاز لرستان است

محمدحسین قاسمی درگذشت

چفیه‌ای خیس، قلبی سوزان، سقوطی قهرمانانه / معادله نجات؛  با دادن جان حل شد

صفحه‌فروشی نشریات زنجیره‌ای در پوشش گزارش اقتصادی

سرمقاله اعتماد/ طرح پیری جمعیت

50 خطای راهبردی در برجام که نباید تکرار شود

کاهش حدود 3 درصدی تلفات تصادفات در 1403

طلای جهانی آرام گرفت

اختیارات مدیریت مصرف برق به استانداران واگذار شد

تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد؛ مصرف تا سقف الگو یارانه‌ای است

سرمقاله هم میهن/ ظرفیت خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ ترامپ؛ سفیر صلح یا جنگ؟

وزیر بهداشت سابق: دولت رئیسی در 3 سال به اندازه 8 سال کار کرد

پایان خام‌فروشی در دستور کار لرستان

گرامیداشت شهدای خدمت، تجلی وفاداری به آرمان‌های انقلاب در قم

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 23 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ برق تنها یک نشانه است

سرمقاله صبح نو/ درباره فداکاری خانم سخنگو

زمان صدور احکام جدید بازنشستگی

شرکت توزیع برق تهران: خاموشی به شکل یکسان و عادلانه انجام می‌شود

آخرین وضعیت ساخت هواپیمای جت 8 نفره ایرانی

اختصاص زمین‌های مازاد به فرهنگیان در لرستان/ بیش از 9 هزار فرهنگی متقاضی مسکن

لرستان دوباره در وضعیت ناسالم آب و هوایی قرار گرفت

وجود 800 هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان

سرمقاله خراسان/ نقشه بزرگ اقتصادی ایران با ابرپروژه ریلی

حذف 4 صفر از پول ملی؛ گامی به‌سوی اصلاح یا اقدامی زودهنگام؟

شمارش معکوس برای فرکانس‌های 5G

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

کارشناسی داوری بازی خیبر خرم‌آباد – پرسپولیس