ظرفیت سردخانههای موادغذایی کرمانشاه به 100 هزار تن میرسد
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - ایسنا / مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: تاپایان سال ظرفیت سردخانههای مواد غذایی استان به 100 هزار تن میرسد.
سعید کریمی، مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت سردخانههای نگهداری موادغذایی استان کرمانشاه 80 هزار تن است، اظهار کرد: پیشبینی می شود تا پایان سال با افزایش 20 هزار تنی ظرفیت سردخانههای استان به 100 هزار تن برسد.
وی اضافه کرد: براساس برنامهریزی انجام شده تا پایان سال آینده ظرفیت سردخانههای موادغذایی استان کرمانشاه به حدود 160 تا 170 هزار تن خواهد رسید.
مدیر صنایع تبدیلی و تکمیلی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ادامه داد: با تحقق این هدفگذاری بخش زیادی از نیاز استان به توسعه سردخانههای موادغذایی مرتفع شده و از این پس برنامه ریزی برای توسعه سردخانههای مدرن در اولویت استان قرار خواهد گرفت.
وی سپس با بیان اینکه هم اکنون بیشترین سردخانه های استان سردخانه بالای صفر درجه بوده که به نگهداری سیب زمینی، پیاز و میوه اختصاص می یابد، گفت: بخش کمی از ظرفیت سردخانههای استان به سردخانههای زیرصفر اختصاص دارد.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/260110/