ندای لرستان

آخرين مطالب

محیط‌زیست پیگیر ثبت روز محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است سازمان حفاظت محیط زیست

محیط‌زیست پیگیر ثبت روز محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست تاکید کرد، این سازمان همچنان مانند سال‌های گذشته پیگیر ثبت روز ملی محیط‌بان در تقویم رسمی کشور است.

به گزارش ایرنا، درخواستی از سوی برخی فعالان محیط زیست و تعدادی از محیط بانان با هدف ثبت روز ملی محیط بان در تقویم رسمی کشور منتشر شده و در آن از مسوولان خواسته شده که به این قشر توجه بیشتری شود.
در این درخواست آمده، ماموران یگان ‌حفاظت محیط زیست ایران (محیطبانان) در خط مقدم‌ حفاظت از عرصه‌های طبیعی و منابع ارزشمند خدادادی هستند اما هیچ‌یک از روزهای سال به صورت رسمی به نام این زحمتکشان خدوم ‌در تقویم ملی کشور ثبت نشده است. یکی از مطالبات اصلی ما محیطبانان جهت ارج نهادن به مقام محیطبان و احترام به شهدای محیطبان که تاکنون جان خود را در این راه از دست داده‌اند و حتی در این راه جانباز شده‌اند، این است که ‌روز محیطبان در تقویم ملی کشور ثبت شود، پیشنهاد ما این است 11 ذی القعده روز تولد امام رضا(ع) روز محیطبان نامیده شود.
سرهنگ جمشید محبت خانی روز یکشنبه در این باره به خبرنگار محیط زیست ایرنا گفت: هر ساله روز میلاد امام رضا ( ع) را به عنوان روز محیط بان گرامی می داریم و از تلاش های این عزیزان قدردانی می کنیم اما اینکه یک روز به عنوان روز ملی محیط بان در تقویم رسمی کشور ثبت شده باشد، نیست.
وی افزود: تاکنون برای ثبت این روز در تقویم رسمی کشور تلاش زیادی انجام دادیم، رییس سازمان محیط زیست در نامه ای کتبی به وزارت ارشاد و فرهنگ اسلامی خواستار تحقق این امر شد اما تاکنون جوابی نگرفته ایم.
محبت خانی با بیان اینکه هنوز در این زمینه اتفاقی نیفتاده، گفت: به نظر می رسد پیرو درخواست های ما، اکنون تعدادی از فعالان محیط زیست و محیط بانان هم درخواست دارند تا این کار انجام شود که ما هم استقبال می کنیم چون کار خوبی است.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست تاکید کرد: سازمان محیط زیست و به طور خاص یگان حفاظت محیط زیست باز هم موضوع را با جدیت پیگیری می کند تا محقق شود.
وی اظهار داشت: نهادهای قوی مانند فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی نیز می تواند از این موضوع حمایت کند تا به سرانجام خوبی برسد.
البته خرداد ماه امسال بود که سمیه رفیعی رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی از پیگیری حمایت‌های قضایی و قانونی جامع از محیط‌بانان و ثبت روز محیط‌بان در تقویم ملی کشور در نخستین نشست این فراکسیون خبر داده بود.
محبت خانی گفت: اکنون 3500 محیط بان از حدود 11 درصد از خاک کشور حفاظت می کنند که در این راه سختی های زیادی را متحمل می شوند که با توجه به کمبود این نیروها تصویب شده که سالانه 250 محیط بان استخدام شود که سال گذشته این تعداد جذب شدند و امسال نیز در مرحله آزمون پذیرش است. 

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/177319/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

سفید و سیاه یک مصاحبه

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی

معاون نظارتی اسبق بانک مرکزی: تشخیص حساب های اجاره ای دشوار است

تلفات سنگین برق در شبکه توزیع!

کاهش بهای طلا در پی رشد شاخص دلار؛ ترامپ همچنان در کانون تحولات

وزیر نیرو: قیمت آب باید بازنگری شود

اجتماع بزرگ زینبیون لرستان در حمایت از ولایت

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

گله اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی در پرداخت مطالبات ارزی

ماجرای افزایش 15 درصدی قیمت خودرو در دوران جنگ 12 روزه چه بود؟

تشکیل کارگروه ویژه و افزایش خدمات بنیاد شهید مازندران در شرایط جنگی

خانواده شهدا افتخار کشور هستند/ تاکید بر رسیدگی فوری به مشکلات خانواده شهدای ترور

شکل گیری همکاری وزارت ارتباطات و منطقه آزاد کیش

4 میلیون از املاک کشور سند ندارند

لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماری‌های خطرناک مشترک انسان و حیوان

اظهارات مبهم عضو هیئت مدیره استقلال درباره کاریله

تقوی: والیبال حواس مردم را از جنگ پرت کرد!

رد و بدل شدن قرارداد بین استقلال و مرد پرتغالی

مومنی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان شد

افزایش 9 درصدی صادرات در مناطق آزاد

حمایت پایدار از صنعت؛ بسته دولت برای تولیدکنندگان قابل تمدید شد

برگزاری محافل قرآنی «به سوی فتح» فردا در لرستان

محافظت از کبد با مصرف این ویتامین‌ها

مدافع ازبک در قلب دفاع آبی‌ها؛ آشورماتوف رسما استقلالی شد

31 دختر به خط شدند؛ به سوی جام جهانی!

فارن پالیسی: ترامپ در حال انقلاب در آمریکاست؟

فهرست جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

تحلیل تسنیم از مسیر خطرناک نظام بانکی؛ بانک یا بنگاه املاک؟

وحدت ملی و رهبری هوشمندانه رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه

مصرف زیاد این نوع لبنیات مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند

ساپینتو: کمتر خانه‌ای در دنیا مثل استقلال است

لرستان در آستانه قحطی آب؛ 620 روستا و 6 شهر در محاصره بی‌آبی!

امحای بیش از 400 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در الیگودرز

اعلام قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین در هفته آینده

تخلف برخی شرکت‌های لبنی در افزایش قیمت لبنیات

واکنش شورای رقابت به تصمیم‌گیری اخیر پیرامون افزایش قیمت خودروها

اختصاص 500 میلیارد ریال برای استانداردسازی ورزشگاه خانگی خیبر

این غلات شما را از بیماری قلبی نجات می‌دهد

ساپینتو زبان فارسی‌اش را به رخ کشید!

غول ترکیه در والیبال هم مدعی شد

نظری جویباری: از ساپینتو سپاسگزارم که هدایت استقلال را بر عهده گرفت

خسرو حیدری مربی استقلال شد

تداوم موج گرما در لرستان

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

پایان هفته بورس با کاهش 20 هزار واحدی