سه شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴
اجتماعی

حادثه جاده‌ای برای ۵ معلم در کوهدشت

حادثه جاده‌ای برای ۵ معلم در کوهدشت
ندای لرستان - بر اثر خارج شدن خودرو ۴۰۵ از محور سه راهی کارخانه گچ به شهر کوهنانی یک معلم جان خود را از دست داد و چهار نفر دیگر مصدوم و به بیمارستان انتقال یافتند.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - بر اثر خارج شدن خودرو 405 از محور سه راهی کارخانه گچ به شهر کوهنانی یک معلم جان خود را از دست داد و چهار نفر دیگر مصدوم و به بیمارستان انتقال یافتند.

ندای لرستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ، ظهر امروز یک خودروی پژو 405 که سرنشینان آن چند تن از معلمان آموزش و پرورش استان لرستان بودند و محور سه راهی کارخانه گچ به شهر کوهنانی دچار سانحه شد.
در این حادثه که بر اثر خارج شدن خودرو 405 در محور کارخانه گچ کوهدشت رخ داد، متأسفانه یکی از معلمان جان خود را از دست داده و 4 تن دیگر مصدوم شدند که از این میان یک نفر به جهت شدت جراحات به خرم‌آباد اعزام شده است. همچنین حال عمومی 3 نفر از مصدومان رضایت‌بخش گزارش نشده است و روند درمان در حال انجام می‌باشد.
گفتنی است فرماندار کوهدشت بلافاصله پس از اطلاع از وقوع حادثه، به‌صورت میدانی در بیمارستان حاضر شدند و ضمن بررسی روند درمان مصدومان، از خانواده‌های داغدار و فرهنگیان ابراز همدردی کرد.
همچنین مدیرکل آموزش و پرورش لرستان به همراه تیمی از مدیران و مسئولان ستادی با حضور در بیمارستان امام خمینی کوهدشت، ضمن عیادت از فرهنگیان مجروح، در جریان آخرین وضعیت درمانی آنان قرار گرفت.
سید عیسی سهرابی با ابراز تأسف عمیق از این حادثه، گفت: «فرهنگیان این سرزمین هر روز با عشق و مسئولیت‌پذیری مثال‌زدنی مسیر‌های طولانی و خطرناک را طی می‌کنند تا چراغ آموزش در دورترین نقاط کشور خاموش نشود. از دست دادن همکار ارجمندمان خیزران شرفی‌پور ضایعه‌ای دردناک است و به خانواده ایشان و جامعه فرهنگی استان تسلیت می‌گویم.»
وی همچنین افزود: «مراحل درمان مصدومان با حساسیت ویژه توسط دانشگاه علوم پزشکی پیگیری می‌شود و آموزش و پرورش استان نیز همه توان خود را برای حمایت از این عزیزان و خانواده‌هایشان به کار خواهد گرفت.»


نظرات شما