يکشنبه ۲۹ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

آزمون ادواری بیش از ۴۰۰ وسیله سنجش سبک در لرستان

آزمون ادواری بیش از ۴۰۰ وسیله سنجش سبک در لرستان
ندای لرستان - مدیر کل استاندارد لرستان از آزمون اداواری بیش از ۴۰۰ ترازوی سنجش در مراکز داد و ستد استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - مدیر کل استاندارد لرستان از آزمون اداواری بیش از 400 ترازوی سنجش در مراکز داد و ستد استان خبر داد.
 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان ؛مرتضی رهنما گفت: آزمون ادواری بیش از 400 ترازوی مورد استفاده در مراکز داد و ستد استان با همکاری کارشناسان و شرکت‌های بازرسی تأیید صلاحیت شده استاندارد در سه ماهه ی اخیر انجام شده است. 
مدیر کل استاندارد لرستان افزود: آزمون ادواری با هدف بررسی صحت عملکرد ترازوها، برای جلوگیری از کم فروشی و زیاد فروشی و صیانت از حقوق شهروندان و مصرف کنندگان انجام می شود.
وی بیان کرد: شهروندان می‌توانند با مشاهده برچسب مخصوص آزمون ادواری که روی هر ترازو نصب می‌شود از صحت عملکرد ترازو اطمینان یابند و در صورتی که ترازو علامت استاندارد و پلمپ نداشته باشد، دارنده آن مرتکب تخلف شده و کارشناسان استاندارد نسبت به اقدام قانونی در این خصوص اقدام خواهند کرد.


نظرات شما