ندای لرستان

آخرين مطالب

تأکید استاندار لرستان بر اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی اجتماعي

تأکید استاندار لرستان بر اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - استاندار لرستان گفت: دستگاه‌های اجرایی استان ملزم به اجرای مصوبات شورای فرهنگ عمومی هستند و مصوبات این شورا لازم‌الاجرا است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، سید سعید شاهرخی شامگاه چهارشنبه در نشست هیئت رئیسه شورای فرهنگ عمومی استان گفت: مصوبات شورای فرهنگ عمومی وقتی موثر است که تمام اعضای آن مصوبات شورا را در دستگاه‌های خود اجرایی کنند و این نشست‌ها در زمان تعیین شده به صورت پیوسته برگزار شود.
وی در خصوص ضمانت اجرایی مصوبات شورای فرهنگ عمومی در استان گفت: هر آنچه در این شورا به عنوان مصوبه تلقی می‌شود لازم‌الاجرا است و دبیرخانه شورا نیز موظف به پیگیری مصوبات ابلاغی است.
استاندار با بیان اینکه تمام دستگاه‌های اجرایی استان باید همدل و همراه باشند، افزود: دبیرخانه شورای فرهنگی استان باید بیش از پیش فعال باشد و با ارتباط مستمر با دستگاه‌های اجرایی و پیگیری مصوبات، دستگاه‌های کم‌کار و دستگاه‌هایی که عملکرد مناسبی در اجرای مصوبات داشته‌اند را معرفی کند.
دبیر شورای فرهنگ عمومی لرستان گفت: با توجه به شرایط اخیر کشور و جنگ 12 روزه تقویت و ارتقا انسجام اجتماعی، وحدت ملی، امیدآفرینی، هوشیاری عمومی در بین آحاد جامعه، تاب‌آوری اجتماعی ضروری است.
اعظم روانشاد نیز گفت: مهم‌ترین وظیفه هیئت رئیسه نظارت بر کمیته‌های تخصصی، شورا‌های فرهنگ عمومی شهرستان‌ها، حل فصل موضوعات و دستورالعمل‌ها و دستور جلساتی است که در شورای اصلی به نتیجه نمی‌رسد و یا نیازمند تدبیر فوری هستند.
وی گفت: با توجه به شرایط اخیر کشور و جنگ 12 روزه دستورالعمل جدید شورای فرهنگ عمومی کشور مبنی بر تقویت و ارتقا انسجام اجتماعی، وحدت ملی، امیدآفرینی، ضرورت هوشیاری عمومی در بین آحاد جامعه، میهن دوستی، تاب‌آوری اجتماعی ابلاغ شده است.
وی بر نقش مهم شورای فرهنگ عمومی استان در تحلیل حوادث روز و ارائه راهکار‌های فرهنگی تأکید کرد و افزود: باید در این شورا تلاش کنیم به عنوان یک فرصت و ظرفیت در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی استان بهره ببریم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به اینکه لرستان از معدود استان‌هایی است که براساس سنجش ارزش‌ها و نگرش‌ها در همه حوزه‌های شورا‌های فرهنگ عمومی از میانگین کشوری شرایط مطلوب‌تری دارد، گفت: با توجه به اینکه شورا‌های کلان بدون کمیته‌های تخصصی امکان فعالیت قابل قبول را ندارند، بنابراین فعال بودن کارگروه‌های پنج گانه شورا باعث غنای شورای فرهنگ عمومی استان خواهد شد.
در این جلسه ضمن بررسی نکات آیین نامه‌ای، ساختاری بر تحقق مصوبات شورای فرهنگ عمومی استان تاکید و همچنین مقرر شد: دستگاه‌هایی که در اجرای مصوبات عملکرد مطلوب و یا نامطلوب داشته‌اند به استاندار معرفی شوند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1037252/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله سازندگی/ رفتارهای خودسرانه و قبیله‌ای

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: چرا جراحی اقتصادی را از سفره مردم شروع می‌کنید؟

ابلاغ 12 مصوبه جدید شورای عالی اشتغال

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

فواید شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت جسم و روان

حضور دو نسل از اعجوبه‌ها در یک قاب؛ مسی و یامال در اولین تیزر 2026

پاسخ منفی طارمی به پیشنهاد الوصل امارات

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ، بورس و سهامدار خرد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک: مهاجران افغان بازار مسکن را به هم می‌زدند

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

ثبت ملی مدرسه 68 دانش آموز شهید حمله موشکی رژیم بعث عراق در بروجرد

تحویل یک بهله عقاب شکاری به محیط زیست دلفان

گزینه جدید پرسپولیس در چند کیلومتری کمپ سرخ‌ها!

محبی: قطعاً علاقه‌مند بودم به استقلال برگردم

پاسخ ونگر به کلوپ: اصلا نظرت را قبول ندارم!

مذاکره سپاهان با تاکتیسین سرشناس استقلال!

سرمقاله خراسان/ احیای توس، راه‌های رفته و نرفته

رکوردشکنی نفتی ایران بعد از 46 سال

ثبت‌ سفارش شکر آغاز شد

گوشی هوشمند، ذهن سالمندان را فعال‌تر می‌کند

بورس روی لبه بی اعتمادی

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

حسین‌زاده: برابر پرسپولیس حرفی برای گفتن نداشتیم!

حسین‌زاده: هواداران انگیزه قهرمانی ما بودند

حسین‌زاده: اخراجم برابر ذوب‌آهن منصفانه نبود!

حسین‌زاده: تا فینال آسیا می‌رفتیم رکورد سردار را می‌زدم

تمرین ریکاوری تیم ملی فوتبال بانوان پس از برتری مقابل سنگاپور

عذرخواهی اشرف حکیمی از یکی از هواداران رئال مادرید که مورد اصابت شوت او قرار گرفته بود

امیرحسین حسین زاده: این فصل اگر 6 گل هم می خوردیم باید 7 تا می زدیم

واکنش امیرحسین حسین زاده به حذف تراکتور از لیگ قهرمانان آسیا

امیرحسین حسین زاده: قهرمانی با استقلال نسبت به قهرمانی با تراکتور شور و هیجانی نداشت

امیرحسین حسین زاده: دلیل عدم خوشحالیم مقابل استقلال این بود که روزهای خوبی در این تیم داشتم

امیرحسین حسین زاده: هواداران چادرملو بدون دلیل به بازیکنان تراکتور فحش می دادند

دلیل موفقیت بازیکنان و تیم تراکتور از دیدگاه امیرحسین حسین زاده

کیت افتخاری پورتو برای دیگو ژوتا، مهاجم اسبق خود که در سانحه رانندگی درگذشت

فیرمینو با باشگاه جدیدش به توافق کامل رسید

بازگشت ذوب آهن به چرخه تمرینات

صحبت های خسروی در مورد بازسازی ورزشگاه خیبر و خبر خوش به بانوان فوتبال‌دوست خرم آباد

حریف بعدی زنان ایران صدرنشین گروه شد

چرا مجید جلالی صنعت نفت را انتخاب کرد؟

دلیل جالب امیرحسین حسین زاده برای تقدیم گلش مقابل نساجی به اسکوچیچ

ایران تمرین قبل از مسابقه را از دست داد!

قرارداد 5 ساله دفاع چپ رئال با بنفیکا

چالش تازه چپ‌پای سابق استقلال

فلومیننزه - چلسی از نگاه پدرو نتو

بلایی که کوارتسخلیا سرِ آردا گولر آورد

اثر جدید حمید سحری؛ چه برایمان آورده ای عثمان؟

روبرت لواندوفسکی از چهره جدید خود رونمایی کرد

ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان