ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله آرمان ملی/ مسئولیت دولت در قبال افراطیون سیاسی

سرمقاله آرمان ملی/ مسئولیت دولت در قبال افراطیون
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - آرمان ملی / «مسئولیت دولت در قبال افراطیون» عنوان یادداشت روز در روزنامه آرمان ملی به قلم حشمت‌الله فلاحت پیشه است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
آنچه تحت عنوان شام جشن نتانیاهو و ترامپ در کاخ سفید، برگزار شد خیلی از داده‌های واقعی جنگ را در این جلسه عملا لاپوشانی کرد. برای اینکه نتانیاهو سعی کرد که خودش را به عنوان یک قدرت قابل اتکا به آمریکا بقبولاند. واقعیتی که وجود دارد این است که تلفات نظامی اسرائیل در جنگ 12 روزه با ایران خیلی بیشتر از آن چیزی بود که اعلام شد. معتقدم برخی از سربازانی که طی روزهای اخیر ادعا شده که در غزه کشته شدند، بخشی از اجساد به جای مانده از حملات موشکی ایران هستند که اسرائیل یک دروغ را به خورد جامعه اسرائیل داده تا به آمریکا و کشورهای دنیا خود را به عنوان یک قدرت آسیب‌ناپذیر نشان دهد.
این درحالی است که فقط از زمان بعد از جنگ 12 روزه تا الان، رسانه‌های عبری و اسرائیلی به یکباره خبر از کمینگاه فلسطینی‌ها می‌دهند و حتی اعلام می‌شود برخی از اجساد تکه‌تکه یا سوزانده شده‌اند در صورتی که ابزارهای ابتدایی و دست‌ساز حماس که در شرایط سخت هم جنگ را ادامه می‌دهند درحدی نیست که منجر به تکه‌تکه شدن سربازان اسرائیلی شود. اینها کسانی هستند که در حملات موشکی ایران کشته شده‌اند و نقطه قابل تامل این است که در طول یک سال اخیر عملا کمتر خبر از حملات در غزه می‌شنویم ولی یکباره این اخبار مطرح می‌شود برای اینکه اسرائیلی‌ها سعی می‌کنند توان پاسخگویی ایران را ضعیف نشان دهند. لذا معتقدم ترامپ به‌رغم لاپوشانی واقعیات جنگ توسط اسرائیلی‌ها، از تلفات و خسارت سنگین این رژیم در جنگ به‌خوبی آگاه است و نوع عباراتی هم که به کار می‌برد مبنی بر ضربات سنگین به اسرائیل، نشان دهنده همین اطلاع آمریکا است. به همین دلیل هم اگر جنگ دیگری شکل بگیرد، مدیریت آن بسیار دشوارتر از قبل خواهد بود. از این رو در این شرایط آمریکایی‌ها سعی می‌کنند شرایط را برای مذاکره فراهم کنند. ترامپ از این نگران است که تحولات مدیریت‌ناپذیرتر شود و به همین دلیل خیلی زود سعی می‌کند به سراغ موضوع اوکراین برود. در این شرایط معتقدم ترامپ سعی می‌کند بیش از این در دام جنگ نتانیاهو نیفتد و از این رو پیام مذاکره را به ایران می‌دهد. البته طبیعتا این پیام با آن غرور همیشگی همراه است و دیپلمات‌ها باید ببینند آیا امکان مذاکره وجود دارد یا خیر؟ به شخصه معتقدم حالا که اسرائیل و آمریکا متوجه توان آفندی ایران شده‌اند، شاید بتوان گفت، امکان این موضوع نسبت به گذشته فراهم‌تر شده باشد. در داخل ایران هم به نظر می‌رسد دولت آقای پزشکیان باید زمام تحولات را برعهده بگیرد. هیچ کشوری به اندازه ایران و هیچ ملتی به اندازه ایرانیان، تاوان رفتار و گفتار افراطیون را پس نداده است. رفتارهایی مغایر منافع ملی و ادعاهای بلوف‌گونه‌ای که هیچ سودی برای منافع ملی نداشته و به آسانی می‌تواند شعله‌های درگیری را دوباره روشن کند. الان هم می‌بینیم که در شرایطی که دولت به دنبال پیگرد حقوقی جنایات آمریکایی‌ها در حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران است که طبق اساسنامه رم و مفاد NPT قابلیت پیگرد دارد، یک عده در ایران صحبت از ترور ترامپ می‌کنند! درصورتی که بارها کسانی که صحبت از کشتن دیگران می‌کردند، از گذشته‌های دور تا به‌حال، هیچوقت کسی را نکشته‌اند ولی کشور با تحریم و اکنون جنگ، تاوان چنین سخنانی را داده است. الان معتقدم دولت آقای پزشکیان زمام این تحولات را در اختیار بگیرد و در صورت امکان سعی کند یک سازوکار روشن را برای آینده تعریف کند. از طرفی، افراطیون مسئولیت ناپذیر بیش‌ترین سوءاستفاده را از غیبت دولت در سیاست خارجی برده‌اند و متاسفانه دولت آقای پزشکیان به حدی فضا را برای افراطیون باز گذاشت که در نهایت بیش‌ترین آسیب به منافع ملی از ناحیه این افراطیون وارد شد. الان هرچند دیرهنگام، دولت باید به جایگاه قانون اساسی خود در سیاست خارجی بازگردد و مانع تحمیل بیشتر آسیب به ملت از ناحیه افراطیون شود. جای تعجب دارد که افراطیونی که تا بعد از آتش‌بس با اسرائیل ساکت بودند، یکباره تریبون به دست گرفته و بحران‌های تازه‌ای را برای کشور ایجاد می‌کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036991/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

سفید و سیاه یک مصاحبه

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی

معاون نظارتی اسبق بانک مرکزی: تشخیص حساب های اجاره ای دشوار است

تلفات سنگین برق در شبکه توزیع!

کاهش بهای طلا در پی رشد شاخص دلار؛ ترامپ همچنان در کانون تحولات

وزیر نیرو: قیمت آب باید بازنگری شود

اجتماع بزرگ زینبیون لرستان در حمایت از ولایت

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

گله اتحادیه واردکنندگان نهاده‌های دامی در پرداخت مطالبات ارزی

ماجرای افزایش 15 درصدی قیمت خودرو در دوران جنگ 12 روزه چه بود؟

تشکیل کارگروه ویژه و افزایش خدمات بنیاد شهید مازندران در شرایط جنگی

خانواده شهدا افتخار کشور هستند/ تاکید بر رسیدگی فوری به مشکلات خانواده شهدای ترور

شکل گیری همکاری وزارت ارتباطات و منطقه آزاد کیش

4 میلیون از املاک کشور سند ندارند

لبنیات غیرپاستوریزه؛ عامل پنهان بیماری‌های خطرناک مشترک انسان و حیوان

اظهارات مبهم عضو هیئت مدیره استقلال درباره کاریله

تقوی: والیبال حواس مردم را از جنگ پرت کرد!

رد و بدل شدن قرارداد بین استقلال و مرد پرتغالی

مومنی معاون سوادآموزی آموزش و پرورش لرستان شد

افزایش 9 درصدی صادرات در مناطق آزاد

حمایت پایدار از صنعت؛ بسته دولت برای تولیدکنندگان قابل تمدید شد

برگزاری محافل قرآنی «به سوی فتح» فردا در لرستان

محافظت از کبد با مصرف این ویتامین‌ها

مدافع ازبک در قلب دفاع آبی‌ها؛ آشورماتوف رسما استقلالی شد

31 دختر به خط شدند؛ به سوی جام جهانی!

فارن پالیسی: ترامپ در حال انقلاب در آمریکاست؟

فهرست جدید ابربدهکاران بانکی منتشر شد

ضوابط صادرات آرد و جو اعلام شد

تحلیل تسنیم از مسیر خطرناک نظام بانکی؛ بانک یا بنگاه املاک؟

وحدت ملی و رهبری هوشمندانه رمز پیروزی ایران در جنگ 12 روزه

مصرف زیاد این نوع لبنیات مشکلات گوارشی ایجاد می‌کند

ساپینتو: کمتر خانه‌ای در دنیا مثل استقلال است

لرستان در آستانه قحطی آب؛ 620 روستا و 6 شهر در محاصره بی‌آبی!

امحای بیش از 400 کیلوگرم گوشت مرغ فاسد در الیگودرز

اعلام قیمت‌های بلیت اتوبوس اربعین در هفته آینده

تخلف برخی شرکت‌های لبنی در افزایش قیمت لبنیات

واکنش شورای رقابت به تصمیم‌گیری اخیر پیرامون افزایش قیمت خودروها

اختصاص 500 میلیارد ریال برای استانداردسازی ورزشگاه خانگی خیبر

این غلات شما را از بیماری قلبی نجات می‌دهد

ساپینتو زبان فارسی‌اش را به رخ کشید!

غول ترکیه در والیبال هم مدعی شد

نظری جویباری: از ساپینتو سپاسگزارم که هدایت استقلال را بر عهده گرفت

خسرو حیدری مربی استقلال شد

تداوم موج گرما در لرستان

سرمقاله وطن امروز/ در جنگل کاخ سفید

پایان هفته بورس با کاهش 20 هزار واحدی