ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ انفجار میز مذاکره سیاسی

سرمقاله هم میهن/ انفجار میز مذاکره
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - هم میهن / «انفجار میز مذاکره» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
گفت‌وگوی آقای پزشکیان با تاکر کارلسون نقاط کلیدی گوناگونی داشت. اولین نکته، نفس همین گفت‌وگو بود. متأسفانه مدت‌هاست که مقامات ایرانی از فضای رسانه‌ای جهان و آمریکا خارج هستند.
تندروها که درکی از رسانه به معنای واقعی ندارند و رسانه برای آنان به‌مثابه بوق است، فضایی را ایجاد کرده‌اند که نه‌تنها ایران را از فضای رسانه‌ای جهان خارج کرده‌اند، بلکه با به ابتذال کشیدن فضای رسانه‌ای رسمی در داخل کشور میدان رسانه‌های فارسی‌زبان را به تصرف رسانه‌های ماهواره‌ای در‌آورده‌اند و بعد ناله می‌کنند که آی! دنیا علیه ما تبلیغ می‌کند؛ درحالی‌که خودشان را از دنیا و افکار عمومی بی‌نیاز می‌دانند.
بازار
واقعیت این است که امکان انجام این گفت‌وگو خیلی پیش از این فراهم بود و مدیریت رسانه‌ای آقای رئیس‌جمهور باید پیش از جنگ آن را اجرایی می‌کرد و در آن مقطع حرف‌های بسیار موثرتری هم می‌شد، گفت. این احتیاط بخش رسانه‌ای نهاد یا شخص آقای پزشکیان هیچ توجیهی ندارد.
کارلسون از روزنامه‌نگاران منشعب‌شده از جریان اصلی رسانه‌های آمریکایی است. او از فاکس‌نیوز به توئیتر رفته و از فعالان اصلی بخش ضدجنگ جمهوری‌خواهان است که بدنه اصلی هواداران ترامپ را تشکیل می‌دهند و تعداد دنبال‌کنندگان آن در یوتیوب و تلگرام میلیون‌ها نفر هستند و روزنامه‌نگاری مستقل محسوب می‌شود و در انتخابات آمریکا فوق‌العاده اثرگذار بود. بنابراین، ورود به گفت‌وگو با آنان قدم مثبتی است؛ هرچند محدودیت‌ها برای صاحبنظران و فعالان سیاسی جهت حضور در رسانه‌های خارجی همچنان پابرجاست و این یک سیاست غیرقانونی و نادرست است.
نکته دوم، بخشی از کوشش آقای رئیس‌جمهور برای توجیه اقدامات ضدملی افرادی است که در این وانفسای جنگ دستور ترور این و آن را می‌دهند و در قرن بیست‌ویکم به شکل ابلهانه‌ای برای آوردن سر یک نفر جایزه تعیین می‌کنند. آقای رئیس‌جمهور می‌توانند از طریق شورای‌عالی امنیت‌ملی و با هماهنگی قوه‌قضائیه این نوع اقدامات را رفتاری علیه امنیت‌ملی اعلام کنند و اجازه ندهند که افراد فاقد مسئولیت برای مردم و‌ کشور هزینه درست کنند.
تا کی باید در برابر هرینه‌سازی این افراد سکوت کرد؟ این کارها ضد وفاق است‌. آقای پزشکیان به‌درستی اشاره کردند که با چراغ سبز آمریکا میز مذاکره به وسیله نتانیاهو از هوا بمباران شد.
در داخل هم عده‌ای نشسته‌اند و زیر این میز، بمب کار می‌گذارند و حکم ترور این و آن را صادر می‌کنند؛ درحالیکه بدیهی‌ترین امر فقهی به آنان می‌آموزد که این امور در صلاحیت هیچ‌کس جز حکومت نیست.
نکته درست دیگر دفاع از حقانیت ایران و نامشروع و تجاوزگرانه بودن جنگ اخیر و نیز رویکرد صلح‌آمیز دولت جدید در داخل و‌ خارج است. این موضوعی است که شرح آن در این گفت‌وگو و برای مخاطبان آن اهمیت فراوانی دارد. 
فضای رسانه‌های دیجیتال، علیه اسرائیل و جنایات آن در غزه و لبنان و ایران است. بنابراین باید منطق ایران در این جنگ به‌خوبی بازتاب داده شود. این گفت‌وگو گامی مقدماتی است‌.
باید رویکرد رسانه‌ای ایران را بیش از این تقویت کرد. بدون حضور در رسانه‌های بین‌المللی بازی را باخته‌ایم. همچنان که ساختار سیاسی نیز به دلیل وضعیت ناهنجار صداوسیما فضای رسانه‌ای داخلی را از دست داده و دچار این مشکل شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036716/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وزیر جهاد کشاورزی: رصد مداوم اقلام ‌پُرمصرف در بازار ضروری است

رشد 17 درصدی تولید خاویار ایران

آخرین تصمیم‌گیری‌ها درباره املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی

خلیج فارس؛ فرصت بزرگ، نصیب اندک ایران

آزادی 40 زندانی لرستانی در پویش «به عشق امام حسین (ع) می‌بخشم»

فراخوان جذب پزشک در پزشکی قانونی لرستان

نشانه‌های اختلال استرس پس از سانحه

هشدار به شهرداران لرستان؛ ساخت‌وساز غیرمجاز متوقف شود

جدایی یک بازیکن خیبر؛ ابرقویی و گودرزی ماندند

ثبات قیمت بلیت قطار برای ایام اربعین؛ استفاده از قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پر تقاضا

5 نکته برای این که کودک‌تان گرمازده نشود

تصمیم نهایی رئال مادرید؛ اندریک باید برود

خاطره جالب رضا شکاری از لحظه عقد قرارداد با پرسپولیس

تولدت مبارک، ویرجیل فن‌دایک! غول خط دفاعی امروز 34 ساله شد

رضا شکاری از علاقه عجیب امیر قلعه‌نویی به خودش می‌گوید

اجتماع عظیم «زینبیون» در خرم‌آباد برگزار می‌شود

سرمقاله اطلاعات/ نفوذی های نامرئی را جدی بگیرید!

تداوم کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 87 هزار تومان بازگشت

ریزش 51 هزار واحدی شاخص کل بورس

دستگیری 6 نفر از اراذل و اوباش شهر خرم‌آباد

آخرین مهلت تسلیم اظهار نامه مالیاتی در لرستان؛ 31 تیر

صحبت‌های رضا شکاری درباره نقش دلال‌ها در انتخاب و رشد یک بازیکن

خاطره جالب رضا شکاری از گلزنی مقابل پرسپولیس

توضیحات رضا شکاری درباره علت رفتنش به لیگ روسیه

مهاجم پرسپولیس در ترکیه رشوه داد!

بازتاب علاقه بشیکتاش به جذب طارمی در رسانه‌های ترکیه‌ای

تخریب 18 هزار مترمربع ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی لرستان

بازداشت 6 نفر از اراذل و اوباش در مرکز لرستان

سرمقاله وطن امروز/ ایران در نظم جدید جهانی

برقراری 500 پرواز در یک روز

کشف 40 کیسه آرد خارج از شبکه توزیع در پلدختر

یک هزار و 754 کودکستان لرستان دارای مجوز رسمی هستند

گرد و غبار؛ تهدیدی خاموش برای سلامت

خاطره جالب رضا شکاری از بازی مقابل پرتغال و شکست عجیب مقابل زامبیا

بازسازی تیم قطری با سرمربی سابق سپاهان

کاهش 75 هزار تُن محصولات زراعی در بروجرد

سرمقاله فرهیختگان/ کدام خلع سلاح؟

استاد دانشگاه تهران مطرح کرد: از شکاف دولت-ملت تا امید به وفاق و توسعه

بانک مرکزی: تبلیغات پرداخت وام در فضای مجازی کلاهبرداری است

نرخ سود فروش اقساطی واگذاری‌ها 23 درصد اعلام شد

وزارت کار؛ واریز کالابرگ برای دهک‌های 4 تا 7 صحت ندارد

خرید 72 هزار تن گندم از کشاورزان لرستانی

ارتباط میکروبیوم روده با یک سندرم زنانه

استقلالی‌ها در آزمایشات پزشکی پیش‌ فصل

هواداران پرسپولیس ناراضی از روند نقل و انتقالات

اصلانیان: هاشمیان در پرسپولیس باید محجوبیت را کنار بگذارد

اطمینان اینترمیامی از تمدید قرارداد مسی

سرمقاله شرق/ ابهام راهبردی هسته‌ای؟

20 درصد موشک‌های تاد آمریکا ظرف 12 روز جنگ با ایران تمام شد

سرمقاله جوان/ چرا به تاکر گفته نشد آنچه باید گفته می‌شد؟!