ندای لرستان

آخرين مطالب

پایان طلسم قهرمان اروپا مقابل بایرن سیاسی

پایان طلسم قهرمان اروپا مقابل بایرن
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ورزش 3 /پاریس و بایرن عصر شنبه در یک چهارم نهایی جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف هم خواهند رفت اما وزن برچسب مدعی بودن پاری‌سن‌ژرمن، لوئیس انریکه را نمی‌ترساند.
او از این موضوع هراسی ندارد و آرامش خود را حفظ کرده است. انریکه از پناهگاه آرامش‌بخش خود در ورزشگاه مرسدس بنز می‌داند که تیم فرانسوی در مرکز توجهات قرار دارد، اما به تیمش اطمینان کامل دارد.
پاری‌سن‌ژرمن و بایرن مونیخ روز شنبه در آتلانتا در یک دیدار کلاسیک لیگ قهرمانان برای کسب سهمیه نیمه‌نهایی جام جهانی باشگاه‌ها به مصاف هم می‌روند. رئال مادرید یا بروسیا دورتموند در مرحله بعدی منتظر برنده این دیدار هستند؛ دیداری که می‌تواند شبیه به یک بازی دیگر از لیگ قهرمانان اروپا باشد.
هر چهار تیم در یک سمت جدول قرار دارند و حضور یک تیم اروپایی در فینال 13 جولای در نیوجرسی را تضمین می‌کنند. تیم برنده به‌عنوان مدعی اصلی شناخته خواهد شد، هرچند همه نگاه‌ها به پاری‌سن‌ژرمن به‌عنوان مدعی اصلی است.
هر دو تیم شناخت کافی از یکدیگر دارند، اما لوئیس انریکه از همه متمایز بوده است. او پاری‌سن‌ژرمن را به سطحی نزدیک به کمال رسانده، به‌گونه‌ای که فیفا او را یکی از بهترین مربیان جهان توصیف می‌کند و به نوآوری‌هایش در بهینه‌سازی تمرینات، مانند استفاده از داربست، ابزار ارتباطی در حین تمرین و صفحه‌نمایش بزرگ روی چمن، اشاره دارد.
وب‌سایت فیفا درباره او می‌نویسد: «مسیر او به اوج، با متفاوت بودن و تبدیل هر جزئی به ابزاری برای رقابت بهتر شکل گرفته است.»
این روش او را به اوج رسانده و همه بازیکنانش را برای هدف مشترک متحد کرده، از جمله عثمان دمبله که کسی روی او حساب باز نمی‌کرد، اما حالا نامزد دریافت توپ طلاست.

ندای لرستان

بازار


انریکه می‌گوید: «کسب توپ طلا به‌عنوان یک فوتبالیست، بدون شک، جام مقدس در سطح فردی است. این رویایی است که از کودکی داری.» رویای دمبله به رسیدن به فینال این رقابت بستگی دارد.
پاری‌سن‌ژرمن پس از درخشش مقابل مسی و تیمش در آتلانتا، حالا در همان ورزشگاه مرسدس بنز به مصاف بایرن می‌رود. بازی در این ورزشگاه به معنای عدم نگرانی از گرما، باران یا طوفان است؛ بازی‌ها در سایه و دمای 22 درجه برگزار می‌شوند که در این مرحله از تورنمنت و فصل اهمیت زیادی دارد. هیچ ورزشگاه دیگری این شرایط را ندارد.
از سال 2021، پاری‌سن‌ژرمن مقابل بایرن پیروز نشده
دو تیم در رقابت‌های اروپایی 14 بار روبه‌رو شده‌اند؛ بایرن 8 بار و پاری‌سن‌ژرمن 6 بار پیروز شده‌اند. چهار دیدار آخر به نفع بایرن بوده است. از سال 2021، پاری‌سن‌ژرمن نتوانسته بایرن را شکست دهد، تیمی که با 16 گل، بهترین خط حمله را دارد اما در دفاع آسیب‌پذیر است. چالش بعدی لوئیس انریکه که از این تورنمنت لذت می‌برد، مشخص است: کسب عنوان قهرمانی جهان.
همه درباره مدعیان یا تیم‌های حذف‌شده، پاری‌سن‌ژرمن را مدعی اصلی می‌دانند. خود انریکه فشار را به رئال مادرید منتقل می‌کند و پس از پیروزی مقابل اینتر میامی لئو مسی به آن اذعان داشت. با این حال اگر کسی باشد که با فشار به‌خوبی کنار بیاید، او انریکه است.


لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1036255/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چگونه شرکت‌های جهانی از کشتار فلسطینی‌ها سودهای هنگفتی به دست می‌آورند؟

هشدار درباره تبعات تاخیر در اعلام قیمت خرید گندم

معاون وزیر ارتباطات: با اینترنت طبقاتی مخالفیم؛ اینترنت طبقاتی یعنی تبعیض

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

محدودیت های ترافیکی عاشورای حسینی در خرم آباد

قهرمانی در لیگ ملت‌های اروپا، نتیجه آخرین بازی دیوگو ژوتا و کریستیانو رونالدو در کنار یکدیگر

هاشمیان: هیچ وقت از اصول خودم در فوتبال کوتاه نخواهم آمد

قیمت جدید مرغ در ایام محرم اعلام شد

بازگشت فرودگاه تبریز به شبکه حمل و نقلی هوایی کشور

شناسایی و حذف 2400 مگاوات مصرف پنهان رمزارز‌ها

دیدار معاون تعاون و امور اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان قاسمی و فروغی‌راد در استان زنجان

این خوراکی‌ها ساعت خواب را تنظیم می‌کنند

اشک های بهترین دوست ژوتا بعد از فوت او

ستاره الهلال از شدت ناراحتی نخوابید

همه آمدند حتی دشمنان قسم‌خورده!

یک ازبکستانی دیگر در راه لیگ برتر ایران

عزاداری مهدی طارمی در شب تاسوعای حسینی

سکوت اژدها

شرایط بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده قطعی شده اعلام شد

حضور مربی سابق تراکتور در مراسم تشییع ژوتا

تصمیم لیورپول؛ پرداخت دو سال دستمزد به خانواده ژوتا

پیروزی خسرو بر هاشم در دوئل پایه‌های استقلال

لیست پرستاره لهستان برای تقابل با ایران

فرودگاه شهید مدنی تبریز باز شد

راه‌اندازی قطارهای فوق‌العاده در مسیرهای پُرتردد برای تاسوعا و عاشورا

پروازهای فرودگاه بین المللی کیش از فردا برقرار می‌شود

سلامت کبد به این ویتامین‌ها نیاز دارد

تأمین دام برای محرم و صفر بدون مشکل

چرا پوتین حکومت طالبان را به رسمیت شناخت؟

کاهش قیمت و افزایش فایل‌های اجاره مسکن با خروج اتباع غیرمجاز

مایکل اولونگا در آستانه پیوستن به النصر

ستاره برزیلی الهلال: اگر بگویند برو، جدا می‌شوم

قرعه‌کشی لیگ امارات امشب برگزار می‌شود

پیام احساسی دستیار اسماعیل کارتال به هواداران

سردار در سوییس جراحی شد

مجیدی در جمع هفت مربی ابقاشده ادنوک لیگ

خرید پرحاشیه الهلال: احساس غرور می‌کنم

احتمال هایجک پر سر و صدای فولاد از استقلال

توضیح عضو شورای شهر تهران درباره افزایش قیمت تاکسی‌های اینترنتی

جزئیات جدید از واریز کالابرگ الکترونیکی

برق در وضعیت هشدار؛ تمدید خاموشی‌ها با افزایش مصرف

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان / تداوم وزش باد در خلیج فارس و دریای عمان

اضطراب، فوبیا و پانیک؛ چه تفاوتی دارند؟

پهپاد جاسوسی در کوه‌های اطراف چگنی شناسایی شد

اتش‌سوزی واحد مسکونی در بروجرد 2 کشته و مصدوم برجا گذاشت

خرید روغن شرطی شد

عزاداری لرستانی ها در تاسوعای حسینی (ع)

4.5 میلیون تن گندم تحویل دولت شد

تغییر پارادایم امنیتی خلیج فارس

از سرگیری پروازهای شرکت‌های هواپیمایی عربی به ایران