ندای لرستان

آخرين مطالب

نتانیاهو در باتلاق ایران مقالات

نتانیاهو در باتلاق ایران
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - فرارو /متن پیش رو در فرارو منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
الجزیره در گزارشی تحلیلی در خصوص جنگ جاری بین ایران و رژیم صهیونیستی نوشت: «با توجه به اینکه رژیم صهیونیستی هنوز در غزه گرفتار است و نتوانسته به پیروزی نظامی آشکاری دست یابد، شاید خطرناک‌ترین جنبه این رویارویی، پایان دادن به وصیت دیوید بن گوریون، نخستین نخست‌وزیر اسرائیل در خصوص جنگیدن در خاک دشمن باشد.»
در این درگیری بین ایران و رژیم صهیونیستی، نبردها دیگر تنها محدود به اراضی دشمنان اسرائیل نیست و این بار، خاک سرزمین‌های اشغالی نیز از حملات موشکی ایران در امان نیست. موشک‌های ایرانی اکنون از مرزهای دفاعی اسرائیل عبور کرده و سامانه‌های پیشرفته‌ای چون گنبد آهنین، فلاخن داوود و سامانه حیتس نمی‌توانند به‌طور کامل آن‌ها را پوشش دهند. این موضوع به ویژه در شرایطی که ایران توانسته به تعادلی استراتژیک در مقابله با برتری هوایی اسرائیل برسد، اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.
سلاح‌های هوایی پیشرفته‌ای مانند اف 35، اف 16 و اف 14 که تا پیش از این به عنوان نماد برتری هوایی اسرائیل شناخته می‌شدند، اکنون با چالش‌های جدیدی مواجه شده‌اند. ایران با توسعه توانمندی‌های موشکی خود، تعادلی نسبی در نبردهای هوایی و دفاعی با اسرائیل برقرار کرده که ممکن است منجر به تغییر معادلات قدرت در منطقه شود.
الجزیره در ادامه گزارش خود به تحولات مهم جنگ ایران و رژیم صهیونیستی اشاره می‌کند: «اگرچه رژیم صهیونیستی در حملات اولیه موفق شد فرماندهان نظامی و دانشمندان هسته‌ای ایران را ترور کند و به اصطلاح پیروزی‌هایی به‌دست آورد، اما روند جنگ و تشدید آن نشان می‌دهد که نبرد با ایران به هیچ‌وجه به‌سادگی آنچه نتانیاهو و حلقه اطرافش انتظار داشتند، نخواهد بود.»
این اظهارات تأکید می‌کند که اسرائیل در جنگ با ایران، که به‌طور آشکاری در حیاط خلوت این رژیم در جریان است، به‌هیچ‌وجه دوام زیادی نخواهد آورد. روند پیشرفت جنگ به وضوح نشان می‌دهد که اسرائیل در مسیر خود به سوی نابودی پیش می‌رود. به گفته تحلیلگران، پیروزی‌های اولیه اسرائیل به صورت موقتی و به ظاهر موفقیت‌آمیز به نظر می‌رسیدند، اما روند واقعی درگیری‌ها نشان‌دهنده پیچیدگی‌های بسیاری است که رژیم صهیونیستی قادر به مدیریت آن‌ها نخواهد بود.
در این میان، حرکت قطار میانجیگری به وضوح نشان‌دهنده تلاش‌های بین‌المللی برای پایان دادن به این جنگ است. اظهارات صریح ترامپ و درخواست او برای پایان دادن به درگیری، همراه با مشارکت پایتخت‌های مختلف در این زمینه همگی گواهی بر تمایل به مهار و خاتمه دادن به این جنگ و تلاش برای یافتن راه‌حل‌های دیپلماتیک به شمار می‌روند.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1033614/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همکاری خطرناک باکو - تل آویو

توطئه برای تجزیه ایران، اسرائیل به دنبال چیست؟

آغاز پیش ثبت‌نام محصولات ایران خودرو از امروز

جلوگیری از وقوع جرائم ملکی با شفافیت حاصل از سامانه املاک و اسکان

عرضه ارز اربعین به زودی آغاز می‌شود؛ 200 هزار دینار به هر متقاضی خرید

نرخ بلیت اتوبوس افزایش نیافت

رئیس سازمان اداری: حقوق افراد دورکار تغییری نکرده است

ممنوعیت فصلی واردات برنج لغو شد

اهمیت خواب کافی برای ارتقای سلامت جسمی و روانی

آیا برای لاغری کربوهیدرات باید از رژیم غذایی حذف شود؟

شرط رضایت پرسپولیس در ماجرای بیرانوند؛ بازگشت ترابی یا اتفاقی دیگر؟

علیه افغان‌ستیزی

بی‌بی‌سی: بسیاری از اسرائیلی‌ها اعتمادی به نتانیاهو ندارند

سرعت خط ریلی تهران - قزوین - زنجان به 160 کیلومتر افزایش می‌یابد

قیمت نفت اندکی کاهش یافت

آغاز عرضه 200 هزار دینار ارز اربعین بزودی

پیشرفت 85 درصدی تقاطع امام رضا خرم‌آباد

عزاداری حسینی در کوهنانی

نجات سه کوهنورد گرفتار در قله ازنادر لرستان

مدیریت روانی کودکان در دوران جنگی!

ادامه بحران بین لائوتارو و هاکان با وجود تماس تلفنی

جزییات حادثه مرگ ناگوار ژوتا

پیشرفت 85 درصدی تقاطع امام رضا(ع) خرم‌آباد

جریمه 14.5 میلیاردی متخلفان بازار لرستان در جنگ 12 روزه

ایستاده در مسیر «ابوذر»

سرمقاله جوان/ درس‌های عاشورا در جنگ 12 روزه

سرمقاله فرهیختگان/ رسوایی؛ علاجِ اپوزیسیون کرایه‌ای

سرمقاله وطن امروز/ ایران؛ مرز اخلاقی مشترک

فارن پالیسی: حمله اسرائیل به ایران نتیجه عکس داد

گاردین: نتانیاهو در پی دو دستگی در ایران بود اما موجب میهن‌پرستی شد

تحلیلگر آمریکایی: ایرانیان تسلیم‌ناپذیرند، آنها عقب‌نشینی نخواهند کرد

مهلت افتتاح حساب وکالتی ایران خودرو تمدید شد

سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود 15 درصد تعیین شد

خبر خوش برای سهامداران

رشد مصرف برق مهار شد؛ ناترازی در مسیر کاهش 30 درصدی

بهره بین بانکی ثابت ماند

کاهش خفیف قیمت طلا در پایان هفته؛ سکه و دلار روند صعودی گرفت

قیمت جهانی طلا کاهشی شد

یادواره شهدای والامقام مدافع وطن در اردبیل برگزار شد

مرگ ستاره ملی‌پوش پرتغال و باشگاه لیورپول در سانحه رانندگی

خرید مهم استقلال از ازبکستان نهایی می‌شود

واکنش رسمی لیورپول به مرگ دیوگو ژوتا

سرمقاله همشهری/ شعاری که در حسینیه امام خمینی جان گرفت

سرمقاله شرق/ شناخت ما

از افزایش صادرات نفت به چین تا آغاز صادرات گاز از پارس جنوبی

صدور اظهارنامه براوردی برای پرونده های مالیاتی بلاتکلیف

حساب های برداشت از محل درآمد شرکت های دولتی اعتباری شد

پروازها از مشهد به 21 مسیر خارجی برقرار شد

در جنگ 12 روزه سوخت کشور اینگونه تأمین شد

شیوع سیاه سرفه در ژاپن