ندای لرستان

آخرين مطالب

لزوم تقویت قوانین بازدارنده برای کنترل مصرف دخانیات سیاسی

لزوم تقویت قوانین بازدارنده برای کنترل مصرف دخانیات
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت با انتقاد از گسترش مصرف دخانیات و نفوذ صنایع دخانی بین‌المللی، بر لزوم بازنگری، اصلاح و اجرای مؤثر قوانین ملی کنترل دخانیات تأکید کرد و خواستار انسجام بیشتر در سیاست‌گذاری و نظارت بر این حوزه شد.
خاتمی در نخستین جشنواره نسیم با شعار «نه به سیگار یادگاری ماندگار»، با محوریت پیشگیری، کنترل و مبارزه با دخانیات، موضوع افزایش مصرف دخانیات و پیامدهای منفی آن را یک مسئله اجتماعی و اقتصادی دانست و با اشاره به نفوذ کمپانی‌های چند ملیتی تولید کننده دخانیات در جهان، تصریح کرد: علی‌رغم همه تنگناهایی که در سایر حوزه‌ها برای کشورها قائل می‌شوند، در زمینه تولید دخانیات تلاش دارند این صنایع را به کشورهای مختلف گسترش دهند. متأسفانه در کشور ما نیز این امر سبب افزایش تولید و ترویج دخانیات در جامعه شده است.
بازار
وی با اشاره به قوانین ملی و بین‌المللی کنترل دخانیات و اقدامات صورت‌ گرفته در این راستا، اظهار کرد: در حال حاضر، قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون کنترل دخانیات، قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات، آیین‌نامه اجرایی قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات و قانون الحاق دولت جمهوری اسلامی ایران به پروتکل ریشه‌کنی تجارت غیر قانونی محصولات دخانی در دستور کار قرار دارند.
وی افزود: در همین راستا، هشدارهایی در خصوص خطرات مصرف دخانیات در قالب قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات در حال اجرا است.
نقش معاونت حقوقی در مبارزه با دخانیات؛ از تصویب قوانین تا پیگیری اجرا
معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت همچنین با تأکید بر ظرفیت‌های موجود در تقویت برنامه کنترل دخانیات در کشور، به اولویت‌ها در این زمینه اشاره کرد و اقدامات مهمی چون حمایت از تصویب اصلاحیه قانون جامع کنترل و مبارزه ملی با دخانیات در مجلس شورای اسلامی، حمایت از تقویت ستاد کشوری کنترل دخانیات و برگزاری جلسات و پیگیری اجرای مصوبات، حمایت از تصویب آیین‌نامه اجرای ماده 5.3 کنوانسیون کنترل دخانیات برای جلوگیری از مداخله صنایع دخانی، سیاست‌گذاری‌های مربوط به کنترل دخانیات در هیات وزیران و مطالبه‌گری از ناظرین ستاد کشوری کنترل دخانیات و حمایت از اجرای موثر قوانین مالیاتی دخانیات و تامین منابع برنامه راهبردی کنترل، پیشگیری و کاهش مصرف دخانیات را از جمله اولویت‌های وزارت بهداشت، برشمرد.
براساس گزارش وبدا، این جشنواره که با هدف هم‌افزایی در مسیر کنترل و کاهش مصرف دخانیات برگزار شد، علاوه بر معاون حقوقی و امور مجلس وزارت بهداشت، میزبان چهره‌هایی چون دبیرکل جمعیت مبارزه با استعمال دخانیات، رییس دبیرخانه مبارزه با دخانیات وزارت بهداشت، دادستان استان، رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان و دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز بود.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1032869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه؛ از فردا

یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد

صندوق‌های درآمد ثابت در بورس، امروز فعالند

پیش‌بینی تولید 254 هزار تن مرغ تا پایان خرداد

مهاجرانی: خسارات به مردم مطابق قانون پرداخت می‌شود

بورس‌ فردا و پس‌فردا هم تعطیل شد

نحوه حمایت از کارگران در شرایط بحرانی و جنگ

تامین کالاهای اساسی در فروشگاه ها و میادین میوه و تره بار؛ خبری از کمبود نیست

درمان آلزایمر با جویدن آدامس در شبکه‌های اجتماعی بر سر زبان‌ها افتاده!

ستاره‌هایی که جام جهانی باشگاه‌ها را از دست دادند

سکوت کثیف نهادهای بین‌المللی ورزشی در پی شهادت ورزشکاران ایرانی

گتوزو سرمربی تیم ملی ایتالیا شد

تیم ملی والیبال نوجوانان ایران فینالیست کاوا شد

آیا سیب‌زمینی باعث چاقی می‌شود؟

ورزش‌های مخصوص افراد مبتلا به دیابت

سرمقاله اطلاعات/ چرا اسرائیل به ایران حمله کرد؟

کارشناس آمریکایی: حمله اسرائیل به مخفی‌سازی برنامه هسته‌ای ایران منجر می‌شود

بازدید وزیر نفت از انبار نفت ری؛ مشکلی در سوخت‌رسانی وجود ندارد

تمدید لغو پروازها تا بامداد دوشنبه

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی: کمبودی در تامین مواد غذایی وجود ندارد، مردم نگران نباشند

زمان پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری تیرماه

برنامه مدنی‌زاده برای تحول در محیط کسب‌وکار

توصیه‌های سلامت روان برای روزهای پرتنش

استاندار لرستان: مردم به شایعات جنگ توجه نکنند

تشییع شهدای «ولایت» در شهرهای خرم‌آباد و بروجرد

آغاز ساخت پارکینگ فردوسی در شهرکرد

شهادت خانواده 4 نفره دورودی در حمله رژیم صهیونیستی به تهران

سرمقاله صبح نو/ معادله رژیم به هم خورد

اتاق اصناف: ذخایر کالاهای اساسی کافی است

بنادر کشور در آماده‌باش برای تخلیه کالاهای اساسی

معاون وزیر کشاورزی: اختلالی در بازار برنج نداریم

تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا بامداد دوشنبه

وزیر نفت ساعاتی پیش از انبار نفت ری بازدید کرد

رژیم غذایی موفق لزوماً به کاهش وزن منتهی نمی‌شود

جلسه روانخواه با اعضای هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال

درخشان: خارجی‌ها بروند، اتفاق خاصی برای فوتبال ما نمی‌افتد

یک عکس دردناک که اشک هواداران فوتبال را درآورد

پیام احساسی شهاب زاهدی به هواداران ژاپنی

سرمقاله فرهیختگان/ همیشه استاد

سرمقاله وطن امروز/ ترامپ شریک نتانیاهو

تغییر ساعت کاری کارگران توافقی است

آنژیوگرافی: از تاریخچه تا پیشرفت‌های مدرن در تصویربرداری عروقی

پرداخت وام 50 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری

پالایشگاه اصفهان در سلامت کامل به فعالیت‌ها ادامه می‌دهد

بازار ارز تجاری باز است و معاملات طبق روال انجام می‌شود

تفاوت سرامیک درجه یک و دو چیست؟ راهنمای فنی

بیت‌کوین همچنان در شوک تنبیه متجاوز

فعالیت تمامی بانک‌ها طبق روال عادی

رئیس کل گمرک: ترخیص کالا در تمامی گمرکات طبق روال عادی در حال انجام است

فقر حتی به سلول‌ها رحم نمی‌کند