ندای لرستان

آخرين مطالب

حریم هوایی کشورهای عربی بسته شد سیاسی

حریم هوایی کشورهای عربی بسته شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا / شرکت‌های هواپیمایی، روز جمعه، پس از تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به ایران، از حریم هوایی بر فراز سرزمینهای اشغالی فلسطین، ایران، عراق و اردن خارج شدند و به تغییر مسیر و لغو پروازها اقدام کردند.
پس از این اقدام ددمنشانه، فرودگاه بن گوریون تل آویو، تا اطلاع ثانوی بسته شد و یگان های پدافند هوایی رژیم صهیونیستی برای حملات تلافی جویانه احتمالی ایران، به حالت آماده باش کامل درآمدند.
شرکت هواپیمایی «اِل ال ایرلاینز» (El Al) رژیم صهیونیستی اعلام کرد که پروازهای خود را به مقصد سرزمینهای اشغالی، متوقف کرده و برخی از هواپیماهای خود را به خارج منتقل می کند. شرکت هواپیمایی Israir نیز اعلام کرد که در حال تخلیه هواپیماهای خود از فرودگاه تل آویو است که پیش بینی می‌شود تا آخر هفته بسته بماند.
بازار
بسیاری از شرکت‌های هواپیمای جهان، پیش از این، در واکنش به حمله موشکی نیروهای یمنی در 4 مه به نزدیکی فرودگاه تل آویو، پروازهایشان را از مبدا و به مقصد تل آویو، متوقف کرده بودند.
بر اساس اعلام رسانه های دولتی و اطلاعیه خلبانان، حریم هوایی ایران تا اطلاع ثانوی بسته است.
شرکت «ایر ایندیا» که پروازهایش به مقصد اروپا و آمریکای شمالی، از آسمان ایران عبور می کند، اعلام کرد چندین پرواز از جمله پروازهایی از نیویورک، ونکوور، شیکاگو و لندن در حال تغییر مسیر یا بازگشت به مبدا هستند.
لوفت هانزا اعلام کرد پروازهایش به تهران تا اطلاع ثانوی متوقف شده است و فعلا از حریم هوایی ایران، عراق و رژیم صهیونیستی، دوری خواهد کرد. شرکت هواپیمایی امارات نیز پس از حمله رژیم صهیونیستی، پروازهایش به عراق، اردن، لبنان و ایران را لغو کرد.
رسانه دولتی عراق گزارش داد که عراق بامداد روز جمعه، حریم هوایی خود را بست و تمامی ترددها در فرودگاههای این کشور را به حالت تعلیق درآورد.
اردن که بین سرزمینهای اشغالی فلسطین و عراق قرار دارد، چند ساعت پس از آغاز عملیات رژیم صهیونیستی، حریم هوایی خود را بست.
بر اساس داده‌های وب سایت «سیف ایراسپیس» (Safe Airspace)، در حال حاضر، ترافیک پروازی از طریق مصر و عربستان سعودی به سمت جنوب یا از طریق ترکیه، جمهوری آذربایجان و ترکمنستان به سمت شمال، تغییر یافته است.
پرواز هواپیمایی امارات از منچستر به دبی به استانبول و پرواز «فلای دبی» از بلگراد به ایروان ارمنستان تغییر مسیر داد. شرکت هواپیمایی «فلای دبی» اعلام کرد که پروازهایش به امان، بیروت، دمشق، ایران و رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق درآورده است و تعدادی از پروازهای دیگر لغو، تغییر مسیر داده و یا به فرودگاه های مبدا بازگشته اند.
بر اساس داده‌های «فلایت رادار 24»، شرکت «قطر ایرویز»، روز جمعه، دو پرواز برنامه ریزی شده خود به دمشق را لغو کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1032735/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سیاست‌های ارزی، مقصر اصلی ظهور کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای

مستندسازی حمله ایران به مرکزی نظامی در تل‌آویو توسط شهروند فلسطینی

لحظه اصابت موشک ایران در تل آویو از لنز دوربین مداربسته (ساعت 01:44 شنبه به وقت ایران)

ویدئویی دیگر از واکنش اهالی غزه پس از دیدن موشک‌های ایران

افشاگری مجری مشهور آمریکایی درباره فشار لابی اسرائیل بر ترامپ

حمایت قهرمانان کشتی جهان از ایران

رستمیان فینالیست تپانچه بادی 10 متر شد

شادی زایدالوصف مردم غزه از تماشای موشک‌های ایران

سایت گل علیه رنکینگ تیم ملی در فیفا

شرایط پیچیده تیم زنان عراق در تهران

معرفی نفرات برتر کشتی فرنگی جام تختی

2 نقره و 2 برنز قایقرانان در مسابقات قهرمانی آسیا

بدبینی متفکر آمریکایی به تاثیر حملات پهپادی اوکراین

7 گیگ اینترنت رایگان ببر! همه‌چی راحته، بدون قرعه‌کشی و معطلی

پایداری روند تامین آب شرب در کشور

آمادگی کامل شبکه بانکی برای خدمت‌رسانی به مردم

شیفت‌های پخت نان افزایش یافت

اطلاع رسانی رسمی درباره بازار سرمایه قبل از گشایش بازار اعلام می‌شود

سندیکای صنایع کنسرو ایران خبر از ثبات تولید و توزیع محصولات کنسروی داد

پروازهای فرودگاه مهرآباد تا اطلاع ثانوی لغو هستند

بسته شدن موقت بازار تتر به دستور بانک مرکزی

قیمت گوشت قرمز 23 خرداد 1404 مشخص شد

سقوط قیمت بیت کوین به 103 هزار دلار همزمان با حمله هوایی اسرائیل به ایران

آموزش چند حرکت اصلاحی ساده برای کاهش درد سیاتیک

ساکت الهامی: حاضرم جانم را برای ایران بدهم

هم اکنون حجم آتش پدافند علیه هواپیماهای متخاصم صهیونیستی

تسنیم: ایران خلبان زن اسرائیلی را اسیر کرد

فیلم منتشر شده از برخورد موشک‌های ایران به مناطقی در تل‌آویو

هم اکنون تل‌آویو

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «حسینی نسب خلیل آبادی»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهید معظم سردار «علی حیاتی»

چگونه خطر چاقی دوران کودکی را پیش‌بینی کنیم؟

توصیه‌های تغذیه‌ای در شرایط آلودگی هوا

روزنامه نگار مشهور آمریکایی: دولت اسرائیل خطری برای یهودیان سراسر جهان است

چه سناریوهایی برای مذاکرات هسته‌ای قابل تصور است؟

تردد مسافران از مسیر دریایی کیش به چارک طبق برنامه ادامه دارد

علائم و عوامل درد سیاتیک چیست؟

بُهت و شوک بازیکنان و اعضای تیم ملی والیبال پس از پایان بازی با آمریکا و شنیدن خبر تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران

هانیه رستمیان در تپانچه بادی جام جهانی هشتم شد

از توان رئیس بنیاد شهید برای تقویت خدمات به ایثارگران بهره می‌بریم

سیاتیک رگ نیست

مراقب سکته قلبی خاموش باشید

200 میلیون یوروی رئال برای رقابت با بارسا

تست فرمول پدری روی دو ستاره همیشه مصدوم

اینتر با من تماس نگرفت، ایتالیا حالم را بد می‌کند!

آخرین آمار امدادرسانی به مجروحان حملات رژیم صهیونیستی به کشور

آرامش کامل در لرستان؛ مردم با اطمینان زندگی روزمره خود را ادامه می‌دهند

🎬سخنرانی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران

🎬شصت ثانیه خبری استانداری لرستان

گام‌های بلند برای رفع دغدغه‌های ایثارگران لرستان