ندای لرستان

آخرين مطالب

آبروریزی برقی وزیر نیرو تا چه زمان ادامه دارد؟ اقتصادي

آبروریزی برقی وزیر نیرو تا چه زمان ادامه دارد؟
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - خراسان / کمبود برق دلایل متعددی دارد که می‌توان آن را در مواردی نظیر راندمان پایین نیروگاهی، فرسودگی خطوط انتقال، رشد جمعیت و به تازگی استخراج رمز ارز و… جست و جو کرد.
این روزها قطعی برق به یکی از گفتمان‌های روز و حتی در قالب طنز مبدل شده است؛ مسئله‌ای چالش برانگیز که به تازگی راه حل برون رفت از چنین وضعیتی را توسعه تجدید پذیرها عنوان می‌کنند.
با این حال نکته این است که نباید نگاه ساده‌انگارانه‌ای به کمبود برق در کشور داشت چرا که بی برقی یکی از چالش‌های جدی کشور است که در سال‌های اخیر تأثیرات گسترده‌ای بر زندگی روزمره مردم گذاشته و می‌تواند تبعات اجتماعی جبران نا پذیری را هم به دنبال داشته باشد.
بازار
کمبود برق دلایل متعددی دارد که می‌توان آن را در مواردی نظیر راندمان پایین نیروگاهی، فرسودگی خطوط انتقال، رشد جمعیت و به تازگی استخراج رمز ارز و… جست و جو کرد؛ به عنوان نمونه نیروگاه بعثت یکی از نیروگاه‌های بسیار قدیمی با بهره وری پایین است که همچنان مورد استفاده قرار می‌گیرد. 
در کنار این موضوع هر سال متقاضیان برق افزایش پیدا می‌کنند و تأمین برق این مشترکان به دلیل عدم سرمایه گذاری کافی برای ساخت نیروگاه‌های جدید یا ارتقای نیروگاه‌های قدیمی مسئولان را با چالش‌های جدی مواجه کرده است. ضمن آن که خطوط انتقال برق در کشور ما بسیار قدیمی بوده و به نوسازی نیاز دارند.
باید یادآور شد که کمتر از یک ماه از قطعی برق پژوهشگاه نیرو در مراسم افتتاحیه‌ جشنواره‌ شهید رجایی و با حضور وزیر نیرو می‌گذرد که این موضوع در آن زمان به سرخط اخبار تبدیل شد و همان موقع وزیر نیرو بابت قطعی برق عذرخواهی کرد، اما دیروز برق سیزدهمین اجلاس اکو در تهران رفت؛ اجلاسی بین‌المللی که از اهمیت به سزایی برخوردار بود.حضور مهمانان بلندپایه، گویای اهمیت این اجلاس است؛ این اجلاس با حضور وزرای حمل و نقل ایران، پاکستان، قزاقستان، ازبکستان ترکمنستان، معاونان وزرای حمل‌ونقل ترکیه، قرقیزستان، تاجیکستان، نماینده وزارت حمل و نقل کشور آذربایجان، سفرای کشورهای عضو اکو، دبیرکل اکو، دبیر کل ای رو، نمایندگان تراسیکا، بانک اکو و بانک توسعه اسلامی در هتل پارسیان آزادی در حال برگزاری است.
مهر نوشت: اما این سوال وجود دارد که آیا نباید تدابیری برای تأمین برق آن منطقه با توجه به اهمیت این اجلاس در نظر گرفته می‌شد تا مجدد قطعی برق یک اجلاس مهم سرخط اخبار قرار نگیرد؟ یا آنکه این قطعی برق اقدامی پوپولیستی برای آرام سازی اذهان عمومی است؟

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1030329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تجهیز 1239 اداره دولتی به انرژی خورشیدی

بازار خودرو داغ شد؛ نوسان حدود 20 میلیونی برخی خودروها

زمان بعدی برگزاری حراج شمش طلا مرکز مبادله مشخص شد

گروه‌های منتخب مرحله نهایی سومین جشنواره نی‌انبان کیش معرفی شدند

وال استریت ژورنال: انصارالله یمن چگونه نیروی دریایی آمریکا را عقب نشاند

طلای جهانی در مسیر ثبت افزایش هفتگی قرار گرفت

عضو کمیسیون اقتصادی: اگر بازی روانی مذاکرات نبود قیمت دلار به 110 هزار تومان می‌رسید

تغییر مبدا واردات گوشت؛ ترکیه صدرنشین شد

برگزاری نماز عید قربان در کیش

ادامه ناپایداری‌های جوی و دریایی در هرمزگان

پرداخت کالابرگ جدید در خرداد منتفی است

مرکز پژوهش‌های مجلس بررسی کرد؛ کمک به خیریه در ازای تخفیف مالیاتی در ایران

ترامپ سناریوی زلنسکی را برای نتانیاهو رقم خواهد زد؟

راه‌حل سازمان هواپیمایی برای اصلاح قیمت بلیط هواپیما

سرمایه‌گذاری جهانی در انرژی به 3.3 تریلیون دلار می‌رسد

خودرو به بورس کالا بازگشت

مناسبت روز/ جمعه 16 خرداد ماه

درج برچسب ایرانی روی لوازم یدکی چینی برای سود بیشتر!

هرچه دستمزدها بالاتر باشد، اشتغال و نرخ مشارکت بالاتر خواهد بود

قیمت دام زنده اعلام شد

خبر خوش در مورد طرح پرداخت کالابرگ

ماجرای سفر پوتین به تهران

مشترکان چگونه خسارت ناشی از برق را دریافت کنند؟

دریانوردی شجاعانه چند فعال غربی به سوی غزه‌ی در محاصره

نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس استان

واریانت چنار کوهدشت پاییز امسال بهره‌برداری می‌ شود

تجارت آوا گزارش می دهد/ ارائه خدمات بهتر به بیمه‌گذاران با سرمایه‌گذاری‌های مناسب بیمه دی

لحظه «پرل هاربر» مسکو؛ وقتی معنای جنگ متفاوت شد

یک پیش بینی از قیمت طلا

سایه دلارهای نفتی بر سر دینار عراق

آیا کاخ سفید می تواند نتانیاهو را کنترل کند؟

روایت تجارت نیوز از سیاست ضدتورمی و کوچک‌تر شدن سفره مردم!

آینده اقتصاد و کسب و کار در سایه هوش مصنوعی

طرح جدید ترامپ برای راه‌اندازی ETF بیت کوین؛ حمایت از رمز ارزها در بازار سرمایه

تولید جهانی خودرو مختل خواهد شد؟

همیشه خوش‌بو، بدون صرف پول زیاد! / عطر روزانه با رایحه ملایم و ماندگار

بیشترین بازدهی صندوق های سرمایه گذاری بورس در هفته دوم خرداد 1404

نشست شورای هماهنگی مشاورین وزرا در امور ایثارگران و شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان اصفهان برگزار شد

جامعه کوتاه‌مدت؛ انقلاب ایران ریشه‌های اقتصادی داشت؟

دغدغه دولت درباره پرداخت حقوق کارمندان دولت و یک پیشنهاد

قیمت خودرو امروز 15 خرداد 1404

قیمت نان فانتزی 50 درصد افزایش یافت

پیشنهاد شکست مذاکرات از سوی آمریکا

شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد

تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صادرات 1403 تا پایان مهر

تجلیل از هشت پیرغلام حسینی در خرم‌آباد

بازار مسکن در برزخ انتظار؛ احتمال افزایش کاذب قیمت مسکن وجود دارد

لزوم تسریع در تعیین تکلیف اموال راکد

ارجاع آیین‌نامه یکپارچه شدن مالیات و بیمه به کمیسیون اقتصاد

گردهمایی مشاورین وزرا و معاونین رئیس جمهور در امورایثارگران در گلستان شهدا اصفهان برگزار شد