فرماندار بروجرد: خدمت صادقانه در اولویت کاری مدیران قرار بگیرد
اجتماعي
بزرگنمايي:
ندای لرستان - معاون استاندار و فرماندار بروجرد ضمن تاکید بر ارائه خدمت صادقانه به مردم به عنوان بالاترین اولویت دولت از افزایش سهمیه آرد و نان شهرستان برای ساماندهی وضعیت نانوایان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی استانداری لرستان، قدرت اله ولدی در شورای اداری شهرستان بروجرد که با محوریت رسیدگی به مشکلات اشترینان در محل بخشداری این بخش برگزار شد، اظهار کرد: همه ما باید وظیفه خود را خدمترسانی صادقانه و بدون منت به مردم بدانیم، خدمت به مردم باید در چارچوب قانون و به دور از نگاههای سیاسی باشد و هیچ مدیری نباید مسائل و اختلافات سیاسی را وارد حوزه اجرایی شهرستان کند. وی افزود: امروز مهمترین چالشی که در پیش رو داریم بحران آب است و همه دستگاهها موظف هستند تمام همکاری لازم را با امور آب داشته تا با مدیریت مصرف و مقابله با چاههای غیرمجاز، منابع آبی حفظ شود.
فرماندار بروجرد بیان کرد: بحران آب را اگر امروز مدیریت نکنیم، نسلهای آینده متضرر خواهند شد. ولدی با اشاره به مشکلات حوزه پسماند شهری اضافه کرد: شهرداری باید هر چه سریعتر تکلیف محل دفع پسماند را براساس قوانین روشن کند و اگر موانعی وجود دارد، دستگاههای مرتبط همکاری لازم را داشته باشند تا این مشکل قدیمی حل شود. وی با اشاره به اهمیت ایمنسازی جادهها و رفع نقاط حادثهخیز ادامه داد: برای کاهش تصادفات، همه دستگاهها باید هماهنگ عمل کنند و اگر به اعتبار یا حمایت بیشتر نیاز دارند، به فرمانداری اعلام کنند تا پیگیریهای لازم انجام شود. معاون استاندار یادآور شد: در حوزه اشتغال و کارآفرینی، انسجام بین دستگاهها ضروری است و باید پروژهها بر اساس نیاز واقعی و با هماهنگی کامل پیش برود تا فرصتهای شغلی پایدارتری برای مردم ایجاد شود.
ولدی تاکید کرد: کشاورزی و مصرف آب هم باید به نحوی مدیریت شود که معیشت مردم حفظ و هم منابع طبیعی آسیب نبیند. وی درباره انتظارات مردم از ادارات بیان کرد: مدیران باید حضور فعال و پاسخگویی مستمر در منطقه داشته باشند تا گلهمندی مردم در این زمینه برطرف شود.
فرماندار بروجرد گفت: موضوع ارتقا و تقویت ساختار ادارات را با جدیت دنبال میکنیم و هر جا نیاز به تامین نیروی انسانی و امکانات است اعلام کنید تا پیگیری شود. ولدی افزود: اختلاف و تنش سیاسی جایی در منافع شهرستان ندارد و همه باید برای حفظ وحدت و توسعه منطقه تلاش کنیم، تکلیف ما خدمت بیمنت به مردم است و وظیفه داریم مشکلات موجود را با همدلی و تلاش جمعی برطرف سازیم. وی اظهار کرد: در راستای ساماندهی وضعیت نانوایان و با پیگیریهای مستمر، سهمیه آرد و نان شهرستان افزایش یافته و سهمیه 280 تنی که در سالهای گذشته کم شده بود به شهرستان تعلق گرفت. بهعلاوه، همه مراحل توزیع و نظارت براساس روال قانونی، با دقت و شفافیت انجام میشود. ولدی بیان کرد: تلاش میکنیم تا با همکاری همه مدیران و مسوولان، مشکلات مردم اشترینان و شهرستان بروجرد را کاهش دهیم و مسیر توسعه و رفاه را هموارتر کنیم.
ضرورت تقویت زیرساختها و حمایت از ادارات اشترینان
امام جمعه اشترینان با اشاره به خدمات و پیگیریهای دولت در بخشهای مختلف از جمله آسفالت جادهها و پروژههای آبرسانی به عشایر گفت: این اقدامات نمونههایی از جدیت دولت در رفع مشکلات مردم است اما همچنان برخی مسائل باقی مانده که نیازمند تصمیمات جدیتر و پیگیری مسوولان است. حجت الاسلام میثم بیرانوند با تاکید بر اهمیت مدیریت منابع آبی منطقه افزود: سرابهای «کرتول» و «ونانی» ظرفیتهایی هستند که میبایست به صورت کارشناسیشده برای مصارف کشاورزی و آب شرب مدیریت شوند.
وی با بیان اینکه شورای حفاظت از منابع آب در مقابله با کشتهای غیرمجاز باید قاطع عمل کند، افزود: اقدامات مثبت و مطالعاتی جهت استفاده بهینه از منابع آبی انجام شده که باید مستمر و تداوم داشته باشد. امام جمعه اشترینان همچنین وضعیت تعدادی از ادارات بخش را نامناسب توصیف کرد و از احتمال انتقال یا تعطیلی برخی شعب اداری و بانکی ابراز نگرانی کرد.
حجت الاسلام بیرانوند با اشاره به ضعف زیرساخت و مشکلات ساختمان برخی ادارات بخش اشترینان خواستار حمایتهای مالی و نیروی انسانی شد و تاکید کرد: همه ما کارگزار نظام جمهوری اسلامی هستیم و باید در مسوولیت خود، برای حل مشکلات مردم و رفع دغدغههای آنها تلاش کنیم، اگر در جایی کوتاهی داشتهایم، باید جبران کنیم. وی خواستار حمایت بیشتر برای برگزاری برنامههای فرهنگی، دینی و مذهبی شد و افزود: تقویت زیرساختها و ارائه خدمات مطلوب به مردم باید اولویت همه مسوولان باشد.
لزوم ارتقای زیرساختهای ارتباطی و درمانی اشترینان
بخشدار اشترینان با اشاره به مشکلات اساسی روستاها، بر ضرورت رسیدگی جدی به ضعف زیرساختهای ارتباطی، کندی روکش آسفالت راههای روستایی و کمبود خدمات درمانی و اداری تاکید کرد و خواستار حمایت فرماندار و مسوولان شهرستان برای رفع این مشکلات شد. محمدرضا ملکشاهی با بیان اینکه زیرساختهای ارتباطی روستاهای این بخش از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست، اظهار کرد: ضعف آنتندهی تلفن همراه یکی از مطالبات مهم و بهحق روستاییان است و تاکنون با وجود پیگیریهای متعدد، اقدام موثری برای رفع این مشکل صورت نگرفته است. وی افزود: در بسیاری از موارد، مردم برای برقراری تماس باید به نقاط مرتفع مراجعه کنند. بخشدار اشترینان ضمن قدردانی از همکاری راهداری در زمینه تجهیزات، روکش آسفالت راههای روستایی را ناکافی و کند دانست و بیان کرد: با برنامهریزی موجود، مشکلات حوزه راه به شکل مطلوب پیش نمیرود و لازم است فرمانداری از راهداری شهرستان حمایت کند تا آسفالت راههای روستایی با سرعت بیشتری انجام شود. وی با اشاره به وضعیت نگرانکننده خدمات درمانی در بخش اشترینان اضافه کرد: مردم برای دریافت سادهترین خدمات درمانی باید به بروجرد مراجعه کنند و با خطرات جادهای مواجه شوند، سرانه درمانی روستاهای منطقه پایین است و تنها یک مرکز بهداشت فعال داریم که با کمبود نیروی انسانی مواجه است. بخشدار اشترینان همچنین با گلایه از عدم استقرار ادارات در شهرهای ونایی و اشترینان اظهار کرد: در بسیاری از موارد، مردم برای انجام امور اداری نظیر فعالیتهای صنفی یا بازرسیها باید به بروجرد مراجعه کنند. وی افزود: در شهر ونایی نیز با وجود ارتقا به شهر، تنها یک شهرداری مستقر است و سایر ادارات خدمترسان حضور ندارند. بخشدار اشترینان ضمن تقدیر از همکاری بنیاد مسکن، اقدامات انجامشده در روستاها را ناکافی دانست و خواستار توجه ویژه به تخصیص اعتبارات و تقویت تعامل ادارات با بخشداری برای حل مشکلات مردم شد و ابراز امیدواری کرد که با حمایت مراجع بالادستی، مشکلات این بخش رفع شده و روند توسعه شتاب بگیرد.
بحران آب و پسماند، مهمترین اولویتهای اشترینان است رییس دادگستری اشترینان با اشاره به چالشهای اصلی منطقه از جمله کشت گیاهان آببر، مدیریت پسماند شهری، تصادفات جادهای و تغییر غیرمجاز کاربری اراضی پرداخت و خواستار اقدامات قاطع، بدون تبعیض و همکاری گسترده مسوولان و دستگاهها شد.
سعید ایراندوست با اشاره به اینکه یکی از مسائل اصلی منطقه مقابله با کشت گیاهان آببر است، گفت: در شرایط فعلی بحران آب، باید تصمیمات اتخاذ شده برای مبارزه با کشتهای آبدوست به شکل قاطع، به موقع و بدون هرگونه تبعیض اجرا گردد. وی افزود: در کنار تصویب این تصمیمات، اجرای صحیح و برخورد یکسان با متخلفان از اهمیت ویژهای برخوردار است و تنها در این صورت میتوانیم نتایج ملموس در مدیریت منابع آبی منطقه شاهد باشیم. رییس دادگستری اشترینان به مشکل دیرینه دفع غیر اصولی پسماند شهری نیز پرداخت و اظهار کرد: سالهاست که موضوع پسماند شهر اشترینان حل نشده باقی مانده و اگرچه شهرداری ادعای مالکیت بخشی از زمین محل دفع پسماند را دارد، اما با توجه به صدور حکم قطعی دادگاه و وجود شاکی خصوصی، شهرداری باید نسبت به رفع تصرف اقدام کند و راهکار اساسی برای ساماندهی دفع پسماند اندیشیده شود. وی مسئله تصادفات جادهای را نیز مورد توجه قرار داد و با اشاره به حادثه فوتی اخیر در محور اشترینان گفت: پیشنهاد ما این است که راهور و پلیس راه، نقاط حادثهخیز را شناسایی کرده و برای رفع خطرات و حفظ جان مردم، اقدامات فوری انجام دهند. حق حیات، ابتداییترین حق هر انسان است و باید برای کاهش تلفات جادهای همت شود. رییس دادگستری اشترینان در خصوص عملکرد امور آب، ضمن تقدیر از تلاشهای مسئولان این حوزه تاکید کرد: گرچه اقدامات خوبی در بستن چاههای غیرمجاز صورت گرفته، اما کافی نیست و بحران کمآبی به طور جدی کشور و منطقه را تهدید میکند. سایر ارگانها لازم است برای تأمین تجهیزات و همکاری بیشتر با امور آب، آمادگی کامل داشته باشند. همچنین از فرماندار خواسته میشود دستور همکاری گسترده ادارات شهرستان با امور آب را صادر کنند تا مشکل کمبود منابع و تجهیزات تا حدی رفع شود. وی در خصوص تغییر کاربری اراضی کشاورزی و باغی نیز تصریح کرد: در منطقه موسوم به “تکدرخت”، حکم قطعی دادگاه در خصوص تغییر کاربری اراضی صادر شده که باید طبق قانون اجرا شود. کد روستا گرفتن نمیتواند بهانهای برای توجیه تخلفهای گذشته باشد و اگر قرار است این منطقه تبدیل به روستا شود، ضروری است هرچه سریعتر تعیین تکلیف صورت گیرد تا اجرای احکام قضایی معطل نماند. رئیس دادگستری اشترینان ضمن اشاره به برخی مسائل فرعی دیگر، از مسئولان خواست با تلاش و تعامل بیشتر زمینه بهبود وضعیت منطقه را فراهم کنند.
توسعه منابع درآمدی پایدار شهرداری و کاهش فشار بر شهروندان
شهردار اشترینان با اشاره به توسعه منابع درآمدی پایدار، اظهار کرد: به دنبال راهکارهایی هستیم تا بتوانیم فشار اقتصادی را از دوش شهروندان کم کنیم، تنها درصد کمی از مردم عوارض پرداخت میکنند و شهرداری بیشتر متکی به کمکهای دولتی است.
امیر گودرزی افزود: در همین راستا، با همکاری بخش خصوصی در حال ساخت پارکینگ ماشینآلات سنگین هستیم که با توجه به تعداد زیاد این ماشینآلات در شهرستان و بخش اشترینان، این پروژه میتواند درآمد خوبی برای شهرداری داشته باشد. وی همچنین از پیگیری برای دریافت مجوز معدن آب معدنی خبر داد و گفت: در زمینهای متعلق به شهرداری، آزمایشهایی انجام دادهایم که نشان میدهد این منطقه دارای مواد معدنی لازم برای تولید آب معدنی است. با بهرهبرداری از این معدن، میتوانیم منبع درآمدی پایداری برای شهرداری ایجاد کنیم و از وابستگی به عوارض مردمی و کمکهای دولتی بکاهیم. وی با اشاره به ماده 92 شورای شهر، تاکید کرد: توسعه منابع درآمدی پایدار، یکی از اولویتهای اصلی شهرداری است و در این راستا از همه ظرفیتها استفاده خواهیم کرد. شهردار اشترینان ضمن اشاره به تلاش برای راهاندازی کارخانه بازیافت در شهرک صنعتی، از عدم مساعدت لازم برای اجاره زمین در این شهرک انتقاد کرد.
لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1029574/