ندای لرستان

آخرين مطالب

برق هزار مشترک پرمصرف در تهران قطع شد اقتصادي

برق هزار مشترک پرمصرف در تهران قطع شد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - ایسنا /در پی افزایش زودهنگام دما و رشد شدید مصرف برق در تهران، شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ برق هزار مشترک پرمصرف را قطع کرد. این اقدام در راستای کنترل هوشمند مصرف و پیشگیری از بحران در شبکه برق انجام شده است.
در حالی که اردیبهشت امسال با افزایش کم‌سابقه دمای هوا همراه بود، مصرف برق در تهران به‌طور چشمگیری افزایش یافت و رکورد جدیدی در اوج بار مصرفی به ثبت رسید. به گفته‌ی معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ، دمای هوای تهران در تمام روزهای اردیبهشت‌ماه به‌جز یک روز نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش محسوسی داشت و در برخی روزها این افزایش به 10 درجه نیز رسید.
وی با بیان اینکه اوج مصرف برق معمولاً در اواسط خرداد ثبت می‌شود، افزود: امسال تقریباً یک ماه زودتر وارد دوره گرمایش شدیم و همین موضوع باعث شد مصرف برق در تهران به حدود 4000 مگاوات در اردیبهشت‌ماه برسد.
او با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون مصرف برق در تهران بیش از 8 درصد افزایش یافته و تنها در اردیبهشت‌ماه رشد مصرف به حدود 17 درصد رسیده است، گفت: در همین بازه زمانی، میزان برقی که به شهروندان تحویل داده‌ایم نیز به همین میزان افزایش داشته است.
بازار
وی با بیان اینکه حدود 320 هزار مشترک در تهران به سامانه‌های هوشمند کنترل مصرف برق مجهز شده‌اند، اظهار کرد: حدود 3 درصد از مشترکان خانگی تهران، بیش از دو برابر الگوی تعیین‌شده مصرف دارند. این گروه از مشترکان، به‌تنهایی 11 درصد از کل مصرف برق پایتخت را به خود اختصاص می‌دهند.
عزیزی خاطرنشان کرد: در صورت عبور از الگوی مصرف، ابتدا به این مشترکان اخطار داده می‌شود و اگر به هشدارها توجه نکنند، برق آن‌ها به‌صورت هوشمند و از راه دور محدود یا قطع می‌شود.
وی تأکید کرد: ملاک این اقدام نوع مصرف است، نه نوع کاربری هر مصرف‌کننده‌ای که از الگو عبور کند و به اخطارها بی‌توجه باشد، با محدودیت برق روبه‌رو خواهد شد. سال گذشته نیز در مواردی که مشترکان پرمصرف به هشدارها بی‌اعتنا بودند، اسامی برخی نهادها و سازمان‌ها رسانه‌ای شد و امسال نیز در صورت لزوم، همین رویه ادامه خواهد یافت.
او با اشاره به اینکه مصرف ادارات بزرگ نیز در حال رصد و کنترل است، افزود: در هفته گذشته برق بیش از 1500 اداره به دلیل مصرف بالا با محدودیت مواجه شد.
عزیزی در پایان از همکاری بخش بزرگی از شهروندان تهرانی در رعایت الگوی مصرف تشکر کرد و از همه خواست با مدیریت مصرف، به پایداری شبکه برق در تابستان پیش‌رو کمک کنند.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1027444/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی به وقت اروپا

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

اعزام 100 زائر اولی از مناطق محروم خرم آباد به مشهد مقدس توسط خیریه دولتشاهی

تجلیل از اداره کل انتقال خون لرستان در رویداد «صدرا»

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

5 پیر غلام خرم‌آبادی تکریم شدند

توسعه متوازن مخابرات لرستان با 323 پروژه آماده بهره‌برداری در هفته ارتباطات

خودرو‌های تحویل 1403 مشمول افزایش هزینه دیون دولتی نمی شوند

عقد قرارداد رایگان مسکن برای مستاجران؛ آورده سامانه خودنویس

همایش الگوی حکمرانی شهید «رئیسی» در لرستان برگزار شد

احتمال خیزش پدیده گردوغبار در آسمان لرستان

«معمولان» تا پایان امسال به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود

چهار کشته و یک مصدوم بر اثر تصادف شدید در محور فیروزآباد ـ جم

حمایت 130 میلیاردی بیمه سلامت لرستان از زوج‌های نابارور

خط‌آهن الیگودرز ــ اصفهان؛ 15 سال وعده بدون سرانجام

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد | اخبار ورزشی

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد

لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای مهندسان بدون پروانه اشتغال

رئیس جدید اداره منابع طبیعی خرم‌آباد معرفی شد

شهید رئیسی، الگویی بی‌بدیل از جهاد، مردم‌داری و ولایتمداری

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

سرمقاله وطن امروز/ لفاظی در صحرای عربی

سرمقاله اطلاعات/ مگر خودمان مهربانی کنیم

چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟

برق هزار مشترک پرمصرف در تهران قطع شد

اعمال محدودیت 280 مگاواتی برق در شهرک‌های صنعتی از اردیبهشت‌

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: برای جایگزینی کارت سوخت با کارت بانکی فعلا منتظر باشید

کاهش قیمت بیت کوین در معاملات امروز

تاکید پزشکیان برای حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت

ممنوعیت افزایش قیمت برای خودروهای تحویل 1403

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

پیشرفت 60 درصدی اجرای طرح فیبر نوری در لرستان

سرمقاله جوان/ الگوی شکست‌خورده آمریکا برای کشور‌های عربی

سرمقاله فرهیختگان/ ره افسانه زدند

روایتی از پیگیری شهید رئیسی در خصوص وام ازدواج

وزیر نیرو: بی‌آبی عامل بی‌برقی شد

زمان واریز مابه‌التفاوت افزایش مستمری بازنشستگان

افت 26 هزار واحدی شاخص بورس

انتقاد مرغداران از افزایش 4 درصدی قیمت تخم مرغ

تقدیم بیش از 11 هزار شهید عشایر به انقلاب اسلامی

تبلور وحدت و ولایت‌مداری در مهمانی 3 کیلومتری «غدیر»

تامین 75 درصد برق مورد نیاز صنایع لرستان| 2 نیروگاه جدید وارد مدار می شود

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش محفل شعر با عنوان "دلم سوخت" در اردبیل برگزار شد

پاسخگویی چهره‌به‌چهره مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به فرهنگیان و مراجعان در دوشنبه‌ها