ندای لرستان

آخرين مطالب

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت سیاسی

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - تسنیم /معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به 37 هزار تومان رسیده بود، مجدداً به 28500 تومان برگشت.
اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی امروز در حاشیه افتتاحیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته، درباره ورود سازمان بازرسی به موضوع تخصیص ارز و مشکلات واردات مواد اولیه اظهار داشت:خوشبختانه در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به 37 هزار تومان رسیده بود، مجدداً به 28500 تومان برگشت که این اقدام بسیار مؤثری است برای اینکه بتوانیم مواد اولیه را به قیمت مناسب در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهیم. دولت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده و همچنین تعهد کرده که هر آنچه برای بخش کشاورزی لازم است را تأمین کند.
ارسال لایحه دو فوریتی کاهش 9 درصدی مالیات کالاهای اساسی
وی در ادامه افزود: در قانون بودجه سال 1404 نیز کاهش مالیات از 10 درصد به 1 درصد برای بخش کشاورزی پیش‌بینی شده و لایحه دو فوریتی آن به مجلس ارائه شده است. این لایحه رأی آورده و به کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه رفته و ان‌شاءالله مجدد به صحن مجلس خواهد رفت. دولت اقدام خود را برای این کاهش مالیاتی انجام داده است.
بازار
فتحی در پاسخ به مهم‌ترین مشکل این روزهای صنایع گفت: یکی از همین مشکلات که در حال حاضر نیز با آن مواجه هستیم، ناترازی انرژی و قطعی برق است که مشکل اصلی کلیه صنایع محسوب می‌شود. دولت پیگیر این موضوع است و امیدواریم با کمک خود صنایع و مردم بتوان این مسئله را حل کرد. 
وی افزود: یکی دیگر از مشکلات، نبود تسهیلات سرمایه در گردش است که واحدهای تولیدی به‌شدت با آن مواجه هستند، مخصوصاً با توجه به سیاست‌های فعلی بانک مرکزی، خواست واحدهای تولیدی این است که تسهیلات سرمایه در گردش در اختیارشان قرار گیرد و در واحدهای ایجادی نیز انتظار دارند دولت در صدور مجوزها تسهیل‌گری کند که این اقدامات در حال انجام است.
معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره مدیریت بحران انرژی در صنایع کشاورزی و غذایی گفت: اولاً باید از طریق صرفه‌جویی اقدام شود.ثانیاً خود واحدهای تولیدی که کارشان تولید مواد غذایی است، می‌توانند در امر تولید انرژی وارد شوند و انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند.
وی تصریح کرد: دولت منابع تسهیلاتی لازم را آماده کرده و در اختیار سرمایه‌گذاران این بخش قرار می‌دهد. این سرمایه‌گذاران می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را تولید کنند. همچنین تسهیلات کمک‌های فنی و اعتباری هم از سوی وزارت نیرو و هم دولت در قالب قانون بودجه برای این نوع فعالیت‌ها در نظر گرفته شده است.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1027439/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دیپلماسی به وقت اروپا

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

اعزام 100 زائر اولی از مناطق محروم خرم آباد به مشهد مقدس توسط خیریه دولتشاهی

تجلیل از اداره کل انتقال خون لرستان در رویداد «صدرا»

برگزاری مسابقات فوتسال کافا در کیش قطعی شد

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

5 پیر غلام خرم‌آبادی تکریم شدند

توسعه متوازن مخابرات لرستان با 323 پروژه آماده بهره‌برداری در هفته ارتباطات

خودرو‌های تحویل 1403 مشمول افزایش هزینه دیون دولتی نمی شوند

عقد قرارداد رایگان مسکن برای مستاجران؛ آورده سامانه خودنویس

همایش الگوی حکمرانی شهید «رئیسی» در لرستان برگزار شد

احتمال خیزش پدیده گردوغبار در آسمان لرستان

«معمولان» تا پایان امسال به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود

چهار کشته و یک مصدوم بر اثر تصادف شدید در محور فیروزآباد ـ جم

حمایت 130 میلیاردی بیمه سلامت لرستان از زوج‌های نابارور

خط‌آهن الیگودرز ــ اصفهان؛ 15 سال وعده بدون سرانجام

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد | اخبار ورزشی

جدایی سعید دقیقی از خیبر خرم‌آباد قطعی شد

لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی برای مهندسان بدون پروانه اشتغال

رئیس جدید اداره منابع طبیعی خرم‌آباد معرفی شد

شهید رئیسی، الگویی بی‌بدیل از جهاد، مردم‌داری و ولایتمداری

گزارش تحلیلی فکر اقتصادی/ بیمه دی حامی سرمایه گذاری برای تولید با کمترین ریسک در سال 1404

سرمقاله وطن امروز/ لفاظی در صحرای عربی

سرمقاله اطلاعات/ مگر خودمان مهربانی کنیم

چگونه شی جهان را به کشورش وابسته کرد؟

برق هزار مشترک پرمصرف در تهران قطع شد

اعمال محدودیت 280 مگاواتی برق در شهرک‌های صنعتی از اردیبهشت‌

سخنگوی صنف جایگاه‌داران: برای جایگزینی کارت سوخت با کارت بانکی فعلا منتظر باشید

کاهش قیمت بیت کوین در معاملات امروز

تاکید پزشکیان برای حذف یارانه سه دهک بالای درآمدی

نرخ ارز کالاهای اساسی به 28500 تومان برگشت

ممنوعیت افزایش قیمت برای خودروهای تحویل 1403

شهید رئیسی سراسر خدمت و اخلاص بود

پیشرفت 60 درصدی اجرای طرح فیبر نوری در لرستان

سرمقاله جوان/ الگوی شکست‌خورده آمریکا برای کشور‌های عربی

سرمقاله فرهیختگان/ ره افسانه زدند

روایتی از پیگیری شهید رئیسی در خصوص وام ازدواج

وزیر نیرو: بی‌آبی عامل بی‌برقی شد

زمان واریز مابه‌التفاوت افزایش مستمری بازنشستگان

افت 26 هزار واحدی شاخص بورس

انتقاد مرغداران از افزایش 4 درصدی قیمت تخم مرغ

تقدیم بیش از 11 هزار شهید عشایر به انقلاب اسلامی

تبلور وحدت و ولایت‌مداری در مهمانی 3 کیلومتری «غدیر»

تامین 75 درصد برق مورد نیاز صنایع لرستان| 2 نیروگاه جدید وارد مدار می شود

به مناسبت سالروز شهادت آیت الله رئیسی و همراهانش محفل شعر با عنوان "دلم سوخت" در اردبیل برگزار شد

پاسخگویی چهره‌به‌چهره مدیر کل آموزش و پرورش لرستان به فرهنگیان و مراجعان در دوشنبه‌ها