ندای لرستان

آخرين مطالب

سرمقاله وطن امروز/ قلق‌گیری صبورانه، نقطه‌زنی دردناک سیاسی

سرمقاله وطن امروز/ قلق‌گیری صبورانه، نقطه‌زنی دردناک
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - وطن امروز / «قلق‌گیری صبورانه، نقطه‌زنی دردناک» عنوان یادداشت روز در روزنامه وطن امروز به قلم محمدعلی صمدی است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
177 روز پس از آغاز عملیات توفان الاقصی، 13 فروردین 1403 جنگنده‌های رژیم صهیونیستی 6 موشک به‌ سوی ساختمان کنسولگری ایران در دمشق شلیک کردند؛ اقدامی که منجر به شهادت محمدرضا زاهدی، عالی‌رتبه‌ترین مقام مستشاری نظامی ایران در غرب آسیا و چند تن از همراهانش شد. این بی‌سابقه‌ترین حمله نظامی یک رژیم سیاسی به حریم دیپلماتیک کشور دیگر در چند دهه اخیر به‌ شمار می‌رفت. جمهوری اسلامی ایران در واکنشی طبیعی اعلام کرد پاسخ این تجاوز آشکار را خواهد داد. 13 روز بعد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی عملیات تلافی‌جویانه خود را اجرا کرد. تاکنون هیچ مقام رسمی در جمهوری اسلامی میزان دقیق تجهیزات و تسلیحات به ‌کار رفته در آن عملیات تاریخی را اعلام نکرده است. با این حال، منابع صهیونیستی مدعی شدند در این یورش که بزرگ‌ترین آتشبار موشکی و پهپادی ایران تا آن زمان (26 فروردین 1403) بود، 170 پهپاد، 120 موشک بالستیک و 30 موشک کروز به‌ سوی فلسطین اشغالی شلیک شد. در 48 ساعت پس از عملیات «وعده صادق 1»، رسانه‌های اسرائیلی و متحدان جهانی و منطقه‌ای آن با سر و صدای بسیار مدعی شدند 99 درصد پرتابه‌های ایرانی رهگیری و پیش از اصابت به هدف منهدم شده‌اند. در میانه این جشن رسانه‌ای، تنها انگشت‌شماری از تحلیلگران، نگاهی متفاوت مطرح کردند؛ تحلیلی که چندان مورد توجه عموم قرار نگرفت. بر اساس این دیدگاه، ایران با هزینه‌ای اندک و با فرصتی که اسرائیل برایش فراهم کرده بود، موفق به شناسایی مؤثر و نسبتاً جامعی از مختصات سامانه‌های پدافندی و ضدموشکی ارتش اسرائیل شده و اطلاعات دقیقی از آرایش آنها به دست آورده است. طی 6 ماه بعد، تل‌آویو به چند اقدام شرورانه دیگر در منطقه دست زد که از جمله آنها می‌توان به ترور اسماعیل هنیه در تهران، همچنین ترور سیدحسن نصرالله، سید‌هاشم صفی‌الدین و عباس نیلفروشان (جانشین شهید زاهدی) در بیروت اشاره کرد. ایران بار دیگر وارد عمل شد و عملیات موسوم به «وعده صادق 2» را اجرا کرد. این بار نیز هیچ‌ یک از مقامات رسمی ایرانی جزئیاتی از حجم تسلیحات استفاده‌شده منتشر نکردند. با این حال، ارتش صهیونیستی مدعی شد نزدیک 200 موشک بالستیک وارد فضای تحت پوشش سامانه‌های پدافندی اسرائیل شد. در این مرحله، هر چند از تبلیغات پرشور و رسانه‌ای 6 ماه پیش خبری نبود اما همچنان همان خط تبلیغاتی دنبال شد؛ اینکه حملات موشکی ایران ناکام بوده و میزان خسارت‌ها متناسب با حجم عملیات سپاه نبوده است. 
با این حال، فیلم‌های متعددی که توسط ساکنان فلسطین اشغالی از زوایای مختلف ثبت شده بود، نشان می‌داد ارزیابی میزان موفقیت موشک‌های ایرانی تفاوت چشم‌گیری با ادعاهای رایج رسانه‌های وفادار به تل‌آویو دارد. همه نشانه‌ها حکایت از آن داشت عملیات «وعده صادق 2» پس از یک قلق‌گیری در «میدان تیر»، به نقطه‌زنی‌های هدفمند رسیده است. 35 روز پس از عملیات «وعده صادق 2»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، پس از یک سال کشتار و جنایت در فلسطین و لبنان، به دلیل اختلاف با نتانیاهو برکنار شد و رسماً به صف اپوزیسیون دولت او پیوست. وی که ظاهراً نیم‌نگاهی هم به انتخابات آینده داشت، وارد نبرد روایت‌ها با نتانیاهو شد و گهگاه در مصاحبه‌های خود برخی دروغ‌سازی‌های رسانه‌ای اسرائیل را افشا می‌کرد. از جمله در مصاحبه‌ای در نیمه اردیبهشت (7 ماه پس از عملیات «وعده صادق 2») اظهاراتی مطرح کرد که بسیار مورد توجه قرار گرفت: «در حمله اکتبر، ایران بیش از 200 موشک بالستیک به سمت اسرائیل شلیک کرد که برخی از آنها حامل 500 تا 900 کیلوگرم مواد منفجره بود. بسیاری از این موشک‌ها در داخل اسرائیل منفجر شد و ما موفق به رهگیری آنها نشدیم. این موشک‌ها به اهدافی اصابت کرد و خسارات سنگینی به‌ جا گذاشت. اسرائیل در رهگیری بسیاری از این موشک‌ها شکست خورد». به این ترتیب، با اعتراف صریح عالی‌ترین و مطلع‌ترین مقام نظامی رژیم صهیونیستی در زمان عملیات‌های «وعده صادق 1 و 2» مشخص شد دستاوردهای این جهاد بزرگ ملت ایران چه بوده است. برای دشمنان تاریخی این سرزمین نیز روشن شد رزمندگان ایرانی، با صبوری مثال‌زدنی، پس از هر «قلق‌گیری در میدان تیر»، دشمن را با نقطه‌زنی‌هایی دردناک و ویرانگر غافلگیر خواهند کرد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025329/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیه هم‌صدایی با نتانیاهو؛ واکنش مدیرمسئول «هم میهن» به منتقدانش

خاموشی‏‌های تبعیض‌‏آمیز در تهران

ربع‌قرن در قدرت

صدور 465 مجوز پرواز به مشهد مقدس

پرمصرف‌ها، نقره داغ می‌شوند

معاون رئیس جمهور: میزان انرژی های تجدید پذیر افزایش یافت

روزانه 40 میلیون متر مکعب در روز گاز سر چاه‌های کشور می‌سوزد!

افزایش 4 برابری واردات پارچه طی 4 سال

رئیس مجلس: اقتصاد بدون مشارکت مردمی محکوم به شکست است

قالیباف: جوانانی که با کمترین امکانات قهرمان کشور می‌شوند، می‌توانند محور توسعه اقتصادی هم باشند

تشویق بی‌امان ستاره پرسپولیس در خرم‌آباد

دست باز اسماعیل کارتال روی نیمکت در بازی مقابل خیبر خرم آباد

خیبر خرم آباد – پرسپولیس؛ اعلام ترکیب دو تیم

پخش زنده بازی پرسپولیس و خیبر خرم آباد

پرسپولیس 0 - 0 خیبر خرم آباد/ گزارش زنده بازی

تأخیر در آغاز بازی پرسپولیس به دلیل دود زیاد در ورزشگاه تختی خرم آباد

تماشای فوتبال از نمایی ویژه در خرم آباد!

خرم‌آباد در آتش و دود؛ نبرد پرسپولیس و خیبر با تاخیر آغاز شد!

پرسپولیس 0 - 1 خیبر خرم آباد/ گزارش زنده بازی

لحظه به لحظه با هفته بیست و نهم لیگ برتر؛ آغاز بازی پرسپولیس با 8 دقیقه تاخیر/ سپاهان حاضر نشد بازی با هوادار را شروع کند!

پرسپولیس 0 – 1 خیبر خرم آباد/ گزارش زنده بازی

گل اول خیبر خرم آباد به پرسپولیس توسط امیری

فحاشی باورنکردنی به بازیکن پرسپولیس در خرم‌آباد!

گل برادر وحید امیری یا مدافع قرمزها به پرسپولیس؟ +فیلم

باخت یک نیمه ای پرسپولیس مقابل خیبر خرم‌آباد

همان‌طور که انتظار می‌رفت؛ فحاشی هواداران خیبر خرم آباد به علی علیپور پیش از شروع بازی مقابل پرسپولیس

کارشناسی داوری بازی پرسولیس - خیبر خرم آباد: گل امیری درست بود!؟

گل برادر وحید امیری به پرسپولیس؟ +فیلم

برگزاری نشست بررسی مطالبات خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان مازندران با حضور رئیس بنیاد شهید

مسابقه بزرگ فرهنگی «شهدای خدمت»برگزار می‌شود

گام بلند کیش برای تبدیل شدن به قطب سرمایه‌گذاری بین‌المللی

وقتی تاریخ بازیچه سیاست می‌شود

تکرار مواضع و کارشکنی های ادامه دار

سناریوهای حضور ترامپ در خاورمیانه

رفراندوم علیه پاپ فرانسیس

تکلیف خانواده قربانیان مفقود چیست؟

سکه با افزایش قیمت به استقبال پایان هفته رفت، طلا و سکه گران شدند

صادرات سیب زمینی آزاد شد

تعرفه ارزیابی خسارت وسایل نقلیه در سال 1404 ابلاغ شد

افزایش استفاده از تجهیزات ایرانی در طرح‌های پتروشیمی

50 درصد محدودیت برق بر صنایع فولادی اعمال می‌شود

هولدر موبایل خودرو؛ راه‌حل ساده برای رانندگی ایمن و راحت!

سرخ پوشان راهی ورزشگاه تختی شدند+ عکس

ورزشگاه تختی خرم آباد پر شد؛ هواداران دیگر مراجعه نکنند + عکس

بازیکنان پرسپولیس برای برد مقابل خیبر خرم آباد روحیه گرفتند / عکس

اعلام ترکیب اصلی تیم‌های خیبر خرم‌آباد و پرسپولیس

ترکیب تیم خیبر خرم‌آباد مقابل پرسپولیس

ترکیب پرسپولیس برای دیدار مقابل خیبر خرم آباد اعلام شد

تکمیل ظرفیت ورزشگاه تختی خرم‌آباد

ترکیب پرسپولیس و خیبر خرم‌ آباد