ندای لرستان

آخرين مطالب

آقا وحید بعد از 15 سال در تختی خرم‌آباد اجتماعي

آقا وحید بعد از 15 سال در تختی خرم‌آباد
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - به گزارش ورزش سه، وحید امیری را همه پرسپولیسی‌ها دوست دارند اما این جمله درستی نیست چون خیلی راحت و بدون هیچ گونه تأملی می‌توان گفت امیری بین تمام فوتبالدوستان ایرانی فردی محبوب به شمار می‌آید که همیشه غیر از آنچه در فوتبالش می‌بینیم و حظ می‌کنیم، اخلاقش مورد تأیید و تمجید همه مردم ایران است.
امیری در 37 سالگی همچنان یکی از مهم‌ترین و تأثیرگذارترین بازیکنان پرسپولیس به حساب می‌آید و درصد قابل توجهی از ناکامی این فصل سرخ‌ها را می‌توان به غیبت او و البته امید عالیشاه در بخش مهمی از فصل ارتباط داد.
اما پنجشنبه برای وحید امیری و استان لرستان یک روز خاص خواهد بود. در شرایطی که پرسپولیس بعد از 39 سال در خرم‌آباد به میدان خواهد رفت و همه از آن بازی خاص جام حذفی سال 1364 یاد می‌کنند وحید امیری ستاره فوتبال لرستان در دهه اخیر نیز بعد از 15 سال در شهر خود پا به توپ خواهد شد و این می‌تواند برای کاپیتان پرسپولیس و مردم خرم‌آباد خاص و به یادماندنی باشد.
نزدیک به دو دهه قبل یکی از مهم‌ترین بازیکنان دهه اخیر فوتبال ایران بدون حضور در مدرسه فوتبال و تیم‌های پایه، وارد تیم فوتسال دانشگاه خرم‌آباد شد و آنقدر در فوتسال خوب بود که دوستانش مثل هادی فاصلی و پوریا علیخانی از او خواستسند در فوتبال چمنی بازی کند و مقدمات حضورش در تیم لیگ دویی داتیس لرستان را فراهم کردند.
سال‌ها قبل امیری برای داتیس در ورزشگاه تختی خرم‌آباد در لیگ 2 به میدان می‌رفت و فرید از روی سکوها نظاره‌گر تلاشش بود و حالا بعد از این همه سال دوباره باید در همین ورزشگاه بازی کند آن هم در حالی که در تمام این سال‌ها هیچ وقت در این ورزشگاه به میدان نرفته بود. سعید و شمس‌الله سپهوند در داتیس سرمربی امیری بودند که با صعود به لیگ یک به کوثر لرستان تغییر نام داد اما برخی اهالی فوتبال استان درخشش او در بازی تیم منتخب خوزستان و ستارگان لرستان را به یاد دارند که امیری پنالتی گرفت و نمایشی فوق‌العاده ارائه داد. بعدتر با درخشش بیشتر، او در تست تیم گهر دورود شرکت کرد تا در لیگ یک بازی کند اما اختلاس در این باشگاه باعث شد عمر فوتبال این بازیکن در لرستان خیلی کوتاه باشد.
بعد از آن نساجی و نفت مسجدسلیمان برای جذب کاپیتان فعلی پرسپولیس اقدام کردند که آقا وحید تیم خوزستانی را انتخاب کرد. عباس عسگری کاپیتان سابق نفت مسجدسلیمان سال‌ها بعد به فرید برادر وحید گفته بود: «یک بازی بود که به وحید گفتند این آخرین فرصتت هست تا خودت را نشان بدهی. وحید در آن بازی همه را دریبل کرد و گل زد.»
امیری در نفت مسجدسلیمان به فوتبال ایران شناخته شد و سپس به نفت تهران پیوست و بعد از آن هم دوران درخشانش که اتفاقاً طولانی هم بود شروع شد. حالا آقا وحید در نقش کاپیتان پرسپولیس و جلوتر از سایر همبازیانش در ورزشگاه شهر خودش به میدان خواهد رفت و باید جلوی مردم خرم‌آباد بازی کند اما با وجود حضور در تیم رقیب خیبر، همه لرستانی‌ها احتمالاً نامش را با دل و جان فریاد خواهند زد و قرار است لحظاتی احساسی و ویژه در ورزشگاه تختی برای آقا وحید و مردم فوتبالدوست لرستان اتفاق بیافتد. برای خود امیری هم پا به توپ شدن در این ورزشگاه بعد از 16-15 سال حتماً عجیب و جالب خواهد بود و خاطرات بسیاری برایش زنده می‌شود.
جالب اینکه قبل‌تر علیرضا بیرانوند با تراکتور به ورزشگاه خیبر رفته و بازی کرده بود اما آن مسابقه در ورزشگاه خالی از تماشاگر برگزار شد اما این بار همه چیز برای آقا وحید متفاوت‌تر خواهد بود و شاید باشگاه خیبر هم مراسمی برای او در نظر گرفته باشد هر چند گفته شده یک پیشکسوت فوتبال لرستان دوست دارد شخصاً چنین برنامه‌ای ترتیب داده و از افتخار فوتبال استانش تقدیر کند.
محمد قراگزلو

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1025001/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لق‌لقه دهان ترامپ

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

هند جنگ به پا کرد

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

هندوانه بخوریم یا نه؟!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

«کارتال» به نشست خبری قبل از بازی با خیبر نیامد

جلسه هماهنگی دیدار خیبر و پرسپولیس برگزار شد+ عکس

بیش از 2 میلیون قطعه جوجه ریزی در لرستان

دقیقی: می‌خواهیم مثل استقلال، پرسپولیس را نیز در خرم آباد شکست دهیم

واحد کشتارگاهی صنعتی در کوهدشت با ظرفیت 6 هزار قطعه افتتاح می شود

ورود تیم پرسپولیس به خرم‌آباد در میان استقبال هواداران+ عکس

پس از 40 سال انتظار، نخستین پرواز حجاج از فرودگاه خرم‌آباد انجام می‌شود

خیبر خرم آباد – پرسپولیس؛ در امید کسب سهمیه آسیایی | پیش بازی

پرسپولیس در برابر خیبر خرم‌آباد؛ تکرار تاریخ؟

جنگ‌طلبان از کاخ سفید طرد می‌شوند

افت و خیز طرح کالابرگ

خاموشی‌های طبقاتی!

فعال اصلاح طلب: پیشرفت گفت‌وگوها در دور چهارم هم ادامه خواهد داشت

سوگند اعدام

رویکرد ترامپ در سیاست خارجی و پیامدهای آن برای خاورمیانه و ایران

ثبت لحظه‌به‌لحظه مسیر؛ با دوربین خودرو همیشه یک شاهد مطمئن دارید

پیش بینی قیمت دلار 18 اردیبهشت 1404

اقتصاد وابسته به نفت پیامدهای اجتماعی و محیط‌زیستی دارد؟

14 مگاپروژه وزارت نیرو در حد انشا و بیانیه باقی ماندند!

بازدهی بورس در هفته سوم اردیبهشت 1404

اگر قرار است خودمان دیزل ژنراتور بخریم وزارت نیرو را تعطیل کنید

فردا سبزترین روز ورزشگاه خرم‌آباد باشد

پرسپولیس در خرم آباد هم محبوب است (عکس)

اسماعیل کارتال به نشست خبری بازی مقابل خیبر خرم آباد نمی‌رسد

مهرداد قنبری به بازی با پرسپولیس می‌رسد؟

کارتال با دو ماموریت به خرم آباد رفت!

اسطوره‌های فوتبال ایران در میدان انسان‌دوستی

چرا ایالات متحده توان ورود به جنگ بزرگ را ندارد؟

عارضه خفت‌گیری

پیشبرد مذاکرات با حفظ اصول

فعال اصلاح طلب: ایران باید جنگ افروزان را منزوی کند

چرا قیمت دلار پایین آمد

وزیر نیرو: افزایش 11هزار مگاواتی مصرف برق کشور در اردیبهشت

رکورد تاریخی قیمت گاز اروپا

ادامه کاهش قیمت‌ها در بازار ارز، سکه و طلا

آیا هوش مصنوعی ناجی صنعت نفت خواهد بود؟

استفاده از بخش خصوصی مشکل ناترازی‌ها را حل می‌کند

قیمت محصولات سایپا امروز 17 اردیبهشت 1404

تسهیلات فرهنگیان؛ وام بدون ضامن 300 میلیون تومانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟

مستأجران باز هم در صف ضامن و سامانه معطل می‌شوند؟

دبیر سندیکای صنعت برق: مردم بادبزن و آفتابه تهیه کنند!

غایبان پرسپولیس مقابل خیبر مشخص شدند/ اورونوف در خرم‌آباد

اسماعیل کارتال 2 بازیکن پرسپولیس را به خرم آباد نمی‌برد؛ همان همیشگی‌ها!