ندای لرستان

آخرين مطالب

شناسایی شش هزار هکتار اراضی مستعد کشت گیاهان دارویی در لرستان سیاسی

شناسایی شش هزار هکتار اراضی مستعد کشت گیاهان دارویی در لرستان
  بزرگنمايي:

ندای لرستان - - سیدعماد شاهرخی گفت: با توجه به مستعد بودن اراضی استان، تاثیر مثبت در تناوب زراعی و کشاورزی حفاظتی، افزایش تولید و توجیه اقتصادی بالا در صدد هستیم لرستان را به پایتخت گیاهان دارویی کشور تبدیل کنیم.
وی گفت؛ طی دو سال گذشته سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان، از چهار هزار و 300 هکتار به شش هزار و 200 هکتار رسیده یعنی حدود دو هزار هکتار به سطح زیر کشت گیاهان دارویی استان اضافه شده و 24 هزار تن تولید در این بخش وجود دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رییس سازمان جهاد کشاورزی عنوان کرد: در حال حاضر شش هزار هکتار اراضی مستعد نیز شناسایی شده که قابلیت کشت گیاهان دارویی را دارد و همزمان اقدامات خوبی در حوزه فرآوری، بسته بندی و صادرات این محصولات صورت گرفته است.
شاهرخی افزود : مهمترین کاری که می‌توان در این حوزه انجام داد آموزش، ترویج و انتقال یافته‌های نوین علمی به بهره برداران بخش کشاورزی است.
وی با اشاره به اهمیت انتقال یافته‌های نوین علمی به مزارع یادآور شد در سال گذشته موفقیت‌های خوبی در استان داشتیم به عنوان مثال در حوزه تولید گندم آبی، کشاورزان پیشروی لرستانی توانستند 12 تن در هکتار محصول برداشت کنند و بسیاری از کشاورزان عملکرد بالای 8 تن در هکتار داشتند در حالیکه میانگین کشوری بین 4.5 تا 5 تن در هکتار بود.
شاهرخی یادآور شد: مقام معظم رهبری امسال را سال سرمایه گذاری برای تولید نامگذاری کرده‌اند و این مسئولیت ما را صدچندان می‌کند. 
وی ادامه داد؛ ما در برنامه هفتم توسعه رشد 5.5 درصدی را برای بخش کشاورزی در نظر گرفته‌ایم یعنی بهره وری باید از 1.5 درصد به 2.6 درصد برسد. همچنین برآورد شده کشور تا سال 1403 به 180 میلیون تن مواد غذایی نیاز دارد یعنی باید از 125 میلیون تن تولید فعلی به 180 میلیون تن برسیم و این در حالی است که پیش بینی شده منابع آبی نیز روند کاهشی خواهد داشت.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تاکید کرد: استان ظرفیت‌های زیادی برای توسعه کشت گیاهان دارویی دارد و میتوان با استفاده از تجارب اساتید این حوزه و با توجه به توپوگرافی منطقه، برنامه مدونی جهت توسعه کشت گیاهان دارویی حتی در زیر اشکوب عرصه‌های منابع طبیعی طراحی کرد.
این مقام مسئول تاکید کرد: طبق برنامه هفتم، پیش بینی شده به 90درصد خودکفایی محصولات غذایی و اساسی برسیم که این امر با پیگیری و برنامه ریزی دقیق مسئولان این حوزه با رویکرد جهشی و تعیین برش استانی و شهرستانی محقق خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.nedayelorestan.ir/Fa/News/1024713/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خشم آلمان از شوخی عجیب تن‌هاخ با کوانسا

سه شنبه، میعادگاه پرسپولیس و خیبر!

مویزه کین وسوسه نمی‌شود؛ بی‌توجهی مهاجم فیورنتینا به پیشنهاد سنگین القادسیه عربستان

واکنش سرد رئال مادرید به رئیس جدید داوران اسپانیا

پدیده 14 ساله از منچستر؛ منتظر یامال جدید باشید‏

بارسا تکذیب کرد؛ اجازه خرید بازیکن صادر نشده!‏

اگر لازم بود حاضر بودم پای پیاده به اتلتیکو بروم!‏

حمله گالا به قلب اینتر؛ پیشنهاد رسمی برای یان زومر

خداحافظی کوتاه سنگربان استقلال پس از جدایی

وداع احساسی دی‌ماریا با اروپا؛ به وطن برمی‌گردم

آپدیت جدید؛ ساپینتو هنوز محروم است

زندگی از این خانه‌ها رخت بسته است

5 صهیونیست اثرگذار بر تصمیمات ترامپ

فارسی، زبان مقاومت و ظرفیت تمدنی ایران است

داستان سه برادر

تغییر قابل پیش‏‌بینی اروپا علیه ایران

مساله غرب با ایران، هندسه قدرت منطقه‌ای است

قصه زنی نخبه در صنعت برق ایران که شهید شد

ماسک و ترامپ دوباره به جان هم افتادند

چرا هند در جنگ 7 روزه آسمان را به پاکستان باخت؟

تحلیلگران آمریکایی: واشنگتن از مذاکره پس از جنگ چه می‏‌خواهد؟

روان‌های جنگ‌زده در روزهای پس از آتش‌‏بس

معاون بورس: مسیر حمایت از بازار سهام ادامه‌دار است

تحلیلی از وضعیت بازارهای مالی؛ مرز مقاومتی قیمت‌ها به سمت واگرایی منفی می رود؟

حمایت 60 همتی موتور بورس را روشن می‌کند؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 12 تیر 1404

ارسال OTP در بله برای کسب‌وکارها رایگان شد

خدمات غیرحضوری و اینترنتی بانک سپه فعال شد

ممنوعیت ترخیص برنج لغو شد

کیش در تدارک سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی

فعالیت 33 تیم دامپزشکی ، تاسوعا و عاشورا در لرستان

ماندگاری هوای گرم در لرستان

برگزاری مراسم عزاداری حسینی در صدا و سیمای لرستان

عزاداری دلدادگان اباعبدالله الحسین (ع) در لرستان

انهدام 13 پهپاد رژیم صهیونیستی در آسمان لرستان

اختلال اضطراب اجتماعی؛ از علائم تا بهترین روش‌های درمان

مکان‌ها هم مزاج دارند

ترکیب جادویی برای درمان درد زانو

برق استودیو رفت و حرف‌های پیوس نیمه‌کاره ماند!

سیما: حافظ منافع باشگاه هستم، بعد سخنگوی استقلال

وقتی برادر کوچک‌تان جنبه باخت ندارد با او فیفا بازی نکنید!

قلی‌زاده بعد از استقلالی شدن: تحقق رؤیای کودکی

گزینه استقلال تصمیم نهایی خود را می‌گیرد

چهار بازیکن خارجی بجای ستارگان آبی‌پوش

خیبر مبلغ رضایت‌نامه ابرقویی را به پرسپولیس اعلام کرد

سرگیجه پرسپولیس از دست رضا درویش!

عبدی: پرسپولیس فقط باید با یک نفر مذاکره کند

ادعای بزرگ؛ مذاکره پرسپولیس با قهرمان ترکیه!

آری، درست عمل شد

مذاکرات مشروط؟!